My Style Rocks: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή – Ο ρόλος του Γαβαλά

My Style Rocks: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή – Ο ρόλος του Γαβαλά
Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks ΣΚΑΙ

Αλλάζει η σύσταση της κριτικής επιτροπής του "My Style Rocks". Ποιους θα δούμε ως κριτές. Πότε κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας.

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 17.05 στον ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα το “My Style Rocks”, που επιστρέφει ανανεωμένο μετά την απότομη διακοπή του την προηγούμενη σεζόν, λόγω κορονοϊού.

Οι δέκα κοπέλες που θα συμμετάσχουν στη νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας έχουν ήδη γίνει γνωστές, ενώ ανάμεσά τους βλέπουμε και γνώριμα κορίτσια, που είχαμε γνωρίσει στην αρχή του σόου.

Η σύσταση της κριτικής επιτροπής, επίσης, αλλάζει, αφού ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έκατσε στη θέση του κριτή για πρώτη φορά στην προηγούμενη σεζόν, θα αντικατασταθεί. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε, καθώς θα διατηρήσει την εμφάνισή του στο ριάλιτι μόδας μία φορά την βδομάδα και θα συμμετέχει κάθε Κυριακή στις 14.50 στο λαμπερό Gala ως special guest κριτής.

Η βασική κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Στέλιο Κουδουνάρη, που είναι κριτής του ριάλιτι από τον πρώτο κύκλο έως τώρα, την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία πήρε τη θέση στην προηγούμενη σεζόν, και τον Χάρη Χριστόπουλο, τον γνωστό φωτογράφο που είχαμε απολαύσει στο πρώτο “My Style Rocks” και είχε κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στον ρόλο της παρουσιάστριας θα παραμείνει η Κατερίνα Στικούδη.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα