My Style Rocks: Καβγάς με Emilia και Ρέινα για τις μάρκες – Ποια υποστήριξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

My Style Rocks: Καβγάς με Emilia και Ρέινα για τις μάρκες – Ποια υποστήριξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
My Style Rocks Glomex

Οι δύο παίκτριες του My Style Rocks είχαν ένα έντονο επεισόδιο μεταξύ τους, με βάσει τις οικονομικές δυνατότητες της καθεμίας να αγοράζει αυθεντικές τσάντες. Η υποστήριξη και η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ το απόγευμα της Τετάρτης (18/01) και οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες δεν είχαν τελειωμό.

Μετά από την ένταση ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Emilia Vodos, η εν λόγω παίκτρια ήρθε σε σύγκρουση με την Ρέινα, με αφορμή το vinyl ύφασμα που φορούσε η δεύτερη, αλλά και τις τσάντες που παραπέμπουν σε brand, ωστόσο, δεν είναι αυθεντικές.

Συγκεκριμένα, η Emilia ισχυριζόταν πως η φούστα της Ρέινας δεν ήταν vinyl αλλά δερματίνι, με εκείνη να επιμένει ότι είναι vinyl. Η Ρέινα, μάλιστα, προκάλεσε την Emilia να συγκρίνουν τα υφάσματα που φορούσαν και έτσι η Vodos σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος της και της έδειξε πως δεν είναι το ίδιο.

Στη συνέχεια, η Emilia αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν της άρεσε, λέγοντας πως η τσάντα της παίκτριας παραπέμπει σε οίκο μόδας, αλλά δεν είναι.

Δεν μου αρέσει που κουβαλάς πράγματα μαζί σου, που δείχνουν να είναι ένα brand, χωρίς να είναι. Δεν ήθελα να το πω on air αλλά… Μην με προκαλείς τώρα άλλο. Μου κουβαλάς μια τσάντα, τι είναι αυτή η τσάντα; Δεν επιτρέπεται, δεν είναι σωστό να δείχνουμε στον κόσμο κάτι, το οποίο δεν είναι. Παραπέμπουν σε Gucci και Dior αλλά δεν είναι“.

“Ό,τι θέλουμε μπορούμε να φοράμε” της απάντησε η Ρέινα για το θέμα της τσάντας, ενώ για το vinyl την παρέπεμψε σε.. οφθαλμίατρο.

My Style Rocks: Η υποστήριξη της Παπαγεωργίου στη Ρέινα

Μετά από την ένταση των δύο παικτριών, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε θέση, υποστηρίζοντας τη Ρέινα.

“Ας ξεκινήσουμε από το ότι πολλά πράγματα πλέον μοιάζουν μεταξύ τους, μοιάζουν με πολλά μεγάλα brands. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει κάποιος το ίδιο πράγμα σε άλλη ποιότητα. Δεν έχει καμία σημασία. Ό,τι μας αρέσει, μπορούμε να το πάρουμε. Ο κάθε άνθρωπος όπως μπορεί και όπως θέλει, είπε αρχικά η κριτής.

Μάλιστα, ο καβγάς των δύο παικτριών συνεχίστηκε και όσο λάμβανε την κριτική της η Ρέινα, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να “κλείνει” το θέμα, απευθυνόμενη στη Ρέινα και την Emilia:

“Η τσέπη του καθενός δεν αντέχει τα πάντα. Εγώ συμφωνώ σε αυτό. Ό,τι θέλετε να βάλετε, ό,τι θέλετε να φορέσετε. Καταλαβαίνω ότι περιορίζονται οι επιλογές από το οικονομικό. Ας ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και να προχωρήσουμε, γιατί θα προχωρήσω κι εγώ σε πράγματα που δεν ξέρω αν είναι σίγουρα αυτό που είναι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα