My Style Rocks: Μαρία Λέκα εναντίον όλων – “Δεν είμαστε εδώ για τη φιλία”

My Style Rocks: Μαρία Λέκα εναντίον όλων – “Δεν είμαστε εδώ για τη φιλία”

Έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν τα παράπονά της για βαθμολογία και συμπεριφορές. Την Παρασκευή ωστόσο η Μαρία Λέκα δέχτηκε την "απάντηση"¨των άλλων διαγωνιζομένων για την αρνητική της ενέργεια.

Η παίκτρια του My Style Rocks Μαρία Λέκα είναι ένα νέο κορίτσι, το οποίο έχει ξεχωρίσει στο παιχνίδι τόσο για τις ενδιαφέρουσες εμφανίσεις της, όσο και για τις… τριβές που έχει προκαλέσει: Το “ξεκατίνιασμά” της -όπως το χαρακτήρισε ο Στέλιος Κουδουνάρης – με την Έφη Αναστασοπούλου (που ξεκίνησε με το ερώτημα εάν η Λέκα ζηλεύει την Έφη) είναι από τις πιο έντονες στιγμές του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Λέκα άκουσε από τις συμπαίκτριές της άσχημα σχόλια για το look της. Η Ναντίν Ανζάουι μάλιστα την κατηγόρησε ότι αντέγραψε το outfit που είχε κάνει μια εβδομάδα πριν, με αποτέλεσμα η Μαρία να φορτιστεί, να πάρει τον λόγο και να εκφράσει μια ακόμη φορά τα παράπονά της.

“Έχω κουραστεί γενικά. (..) Είμαι χαρούμενη για τον εαυτό μου που έχει αντέξει αλλά όσο φτάνουμε στον τελικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι -για να κερδίσουν- είναι έτοιμοι να προδώσουν άτομα, στα οποία είπαν και εμπιστεύτηκαν πολλά. Επίσης έχουν αλλάξει πάρα πολλές συμπεριφορές. Οπότε εγώ δεν θέλω καθόλου να ασχοληθώ με την κριτική των κοριτσιών. Ό,τι θέλω θα βάλω, ό,τι θέλουν να πουν, τις ευχαριστώ πολύ, η κριτική όμως είναι των κριτών” απάντησε η Λέκκα όταν άκουσε τα σχόλια της Ναντίν.  

“Στεναχωριέμαι με τον εαυτό μου που παρεξηγούσα ασήμαντα πράγματα και σε κάποια σημαντικά δεν έδινα σημασία. Δεν ήμαστε εδώ για τη φιλία αλλά ας ήταν (κάποιες κοπέλες) εξαρχής ειλικρινείς. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα κλίμα που μπορώ να δουλέψω με χαρά” συνέχισε και “κατήγγειλε” ότι με εξαίρεση τη Χριστίνα, καμία κοπέλα χθες δεν τη συνεχάρη που βγήκε νικήτρια της ημέρας.

Τα παράπονα της Λέκα πυροδότησαν τις αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών: Η Φωτεινή Τράκα θεώρησε πως όσα είπε αφορούσαν εκείνη και της απάντησε σκληρά: τη χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς άδικη που γκρινιάζει και τσαντίζεται όταν δεν παίρνει υψηλές βαθμολογίες.

Συνέχεια στην κουβέντα έδωσε και η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία είπε πως με τη συμπεριφορά της η Λέκα δημιουργεί συνεχώς αρνητικό κλίμα, ιδίως στα παρασκήνια…

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι όσο το τηλεπαιχνίδι του στυλ πλησιάζει στον τελικό, τόσο οι εντάσεις, οι τριβές και οι καυγάδες θα πολλαπλασιάζονται…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα