Nomads: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το παιχνίδι

Nomads: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το παιχνίδι

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το δικό του μήνυμα, σχετικά με το παιχνίδι και την εμπειρία του στη Μαδαγασκάρη.

Μεγάλος νικητής του φετινού Nomads στη Μαδαγασκάρη ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ενώ δεύτερος ήρθε ο Γρηγόρης Μόργκαν που έδωσε τη μάχη του στον ημιτελικό και τον τελικό το βράδυ της Κυριακής, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μπορεί να μην τα κατάφερε να περάσει στις δύο επόμενες φάσεις που θα έκριναν τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι, ωστόσο, έκανε αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι, από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Ο Χρήστος δεν παρευρέθηκε στην ανάδειξη του νικητή, καθώς, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες ο Σάββας Πούμπουρας, μια απώλεια ενός κοντινού του προσώπου τον ανάγκασε να επιστρέψει εσπευσμένα πίσω στην Ελλάδα.

Ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το δικό του μήνυμα σχετικά με το παιχνίδι και την εμπειρία του στη Μαδαγασκάρη, αναρτώντας και μια φωτογραφία του από το Nomads.

“Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του,άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει! Η εμπειρία του Nomads ,είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν.Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά,μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%.Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη,καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%! Προσωπικά, ύστερα από 11 εβδομάδες (τόσο διαρκεί το παιχνίδι), θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε ,τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα