Ντάνος: Πρωταγωνιστής σε θρίλερ γραμμένο ειδικά για τον ίδιο

Ντάνος: Πρωταγωνιστής σε θρίλερ γραμμένο ειδικά για τον ίδιο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος Instagram @official_danos_ga

Σεναριογράφος έχει εμπνευστεί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έχει γράψει αστυνομικό θρίλερ αποκλειστικά για τον ίδιο. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (4/6), μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος aka Ντάνος, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor του ΣΚΑΪ, θα πρωταγωνιστήσει σύντομα σε αστυνομικό θρίλερ, το οποίο -σύμφωνα με την εκπομπή του Star- γράφεται επάνω του.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ασχολείται με την υποκριτική, καθώς έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και σε ταινία του Μάρκου Σεφερλή.

“Υπάρχει κορυφαίος σεναριογράφος, ο οποίος έχει εμπνευστεί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έχει γράψει αστυνομικό θρίλερ, σειρά τύπου Έτερος Εγώ, με βασικό πρωταγωνιστή τον Ντάνο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει διαβάσει το σενάριο, έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής που θα το αναλάβει”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα