Ο Χειλάκης, οι Άγριες Μέλισσες και οι αντιδράσεις στα social media

Ο Χειλάκης, οι Άγριες Μέλισσες και οι αντιδράσεις στα social media
Ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή "2night Show"

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θυμήθηκε τις στιγμές όπου υπήρξε "βίαιος, προσβλητικός και απωθητικός", ενώ αρκετοί χρήστες του Twitter θυμήθηκαν τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη. Τι είπε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του στην τηλεόραση για την οποία δεν μετανιώνει, στον χαρακτήρα που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες τον οποίο “σιχαίνεται” καθώς και στις πτυχές του δικού του χαρακτήρα, που υπήρξε “βίαιος, απωθητικός και προσβλητικός” στο παρελθόν.

Δεν μετανιώνω την επιστροφή μου στην τηλεόραση, όλοι είναι εξαιρετικοί”, είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, για να παραδεχτεί στη συνέχεια πως “δεν μου αρέσω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο και βλέπεις ότι τελικά δεν το έχεις καταφέρει, σκέφτεσαι ότι θα μείνει για πάντα. Στο θέατρο ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό και να δημιουργήσει νέα συνθήκη την επόμενη μέρα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο “Στρας” της Έλενας Ακρίτα το 1994. Με έβλεπα τότε και έλεγα “αυτό το παιδί δεν θα το έπαιρνα πουθενά”, ένώ αποκάλυψε ότι σιχαίνεται τον “Ακύλα Μεγαρίτη”, δηλαδή τον χαρακτήρα του στις Άγριες Μέλισσες.

“Παίζω έναν χαρακτήρα που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχω μαζί του παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά, αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγο, σαν πατέρα και φίλο. Αυτό που του αναγνωρίζω όμως είναι ότι τον σιχαίνομαι, και αυτό βοηθά στο να σας τον παρουσιάσω”.

Σε ερώτηση για τις πτυχές και τις στιγμές του κακού του εαυτού, εξομολογήθηκε: “Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός. Θα έρχεται ξανά κατά περιόδους ο εαυτός σου και θα είναι ξανά άδικος αλλά τώρα πια θα ξέρεις και θα του λες “φύγε, δεν σε θέλω”. Ήμουν προσβλητικός. Τότε δεν το καταλάβαινα, όταν το κατάλαβα προσπάθησα την επόμενη φορά να το μαζεύω. Δεν είναι κακό να χαίρεσαι για ένα επίτευγμά σου, κακό είναι να νομίζεις ότι είσαι ο καλύτερος του κόσμου”.

Το “αποτύπωμα” των δηλώσεων για Λιγνάδη

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη, ωστόσο, υπενθύμισε σε αρκετούς χρήστες του Twitter τις δηλώσεις που είχε κάνει ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο, όπως είχε πει, σκόπευε να επισκεφτεί και στη φυλακή: “Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη. Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο, αν αποδειχτεί. Θα πάω να τον δω στη φυλακή. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει”, είχε πει το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή η δήλωση, λοιπόν, ήρθε στο μυαλό αρκετών κατά τη διάρκεια της προβολής της συνέντευξης, επαναφέροντας και το hashtag #cancel_χειλάκης στο Twitter, το οποίο συνόδευε αρκετά αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα