Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη – Σε ποιο κανάλι θα τη βλέπουμε

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Όσα ανακοίνωση ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
- 16 Ιουλίου 2022 20:18
Μια μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσω της εκπομπής “Όλα Γκουντ”.
Σύμφωνα με όσα είπε, η Ρούλα Κορομηλά αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη 10:00 με 12:00 στην ΕΡΤ1 από τη νέα σεζόν.
Η διάσημη παρουσιάστρια επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση, 32 χρόνια μετά το ξεκίνημά της και έπειτα από πολλά χρόνια αποχής.
“Έχουμε μια μεγάλη επιστροφή στην Ελληνική τηλεόραση, για μια παρουσιάστρια οδηγό! Η Ρούλα Κορομηλά μετά από 32 χρόνια επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση από εκεί που ξεκίνησε με ένα πρωινό μαγκαζίνο, 10:00 με 12:00. Αναλαμβάνει και πάλι το τιμόνι δίωρης ψυχαγωγικής εκπομπής στην κρατική τηλεόραση στην ΕΡΤ1. Η Ρούλα είχε ξεκινήσει στην κρατική τηλεόραση με τον Δήμο Μυλώνα”, ανακοίνωσε on air ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις