Σάββας Κάλφας: Ήταν λάθος να είναι υποψήφια μαζί μου η Σταυρούλα

Σάββας Κάλφας: Ήταν λάθος να είναι υποψήφια μαζί μου η Σταυρούλα
Σάββας Κάλφας glomex

Ο Σάββας Κάλφας λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμπαίκτριά του Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Σάββας Κάλφας τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την αποχώρησή του από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συμπαίκτρια του Σταυρούλα Χρυσαειδή “Τους έχω πιάσει σε μία φάση τους συμπαίκτες μου -δεν ξέρω αν έχει παιχτεί αυτό το πράγμα- και τους έχω πει ότι αγωνιστικά το να κάνετε κάτι τέτοιο είναι λάθος και εγώ είμαι κατά. Αγωνιστικά η τύπισσα ήταν απίστευτη! Λόγοι συμβίωσης ναι μεν, αλλά έχουμε περάσει και πολύ χειρότερα, ρε παιδί μου, και τα έχουμε ξαναβρεί. Τα παιδιά όντως δεν ήθελαν να με ψηφίσουν με τίποτα για τους λόγους ότι ήμασταν πάρα πολύ κοντά κι εγώ ο ίδιος σοκαρίστηκα επειδή δεν περίμενα ότι θα βρεθούνε κάποια άτομα μαζί μου”.

“Στις αρχές με είχα πάρα πολύ ψηλά η ομάδα μου. Πίστευε ότι όντως πάμε καλά, με έβγαζε μπροστά όλη της ώρα να πάρω τον Πηλίδη και μετά τον Άρη. Μετά από αυτό όμως φτάσαμε τελικά στο σημείο να μην είμαι μόνο ο χειρότερος, αλλά χειρότερος και από τον Μαρτίκα. Δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου ή όχι αλλά έχω παίξει πολύ περισσότερες φορές με τα φαβορί των κόκκινων.

Είπα με τον Κατσαούνη έχω τελειώσει, δεν κάνω παρέα ποτέ. Με τα κορίτσια έχω τελειώσει μετά από αυτό που έγινε με το φαγητό. Δεν ξανασχολήθηκα ποτέ. Και με τη Μαίη και τον Ανδρέα κι αυτοί συμφωνούσαν σε αυτό. Οπότε από μόνο του αυτό μας έφερε πιο κοντά και γενικότερα αυτά τα δύο παιδιά ήταν τα πιο σταθερά γύρω από αυτό. Δεν άλλαζαν τις απόψεις τους και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ”.

“Με τον Σπύρο ήρθαμε λίγο πιο κοντά με στήριξε αρκετές φορές συναισθηματικά εννοείται ότι καταλάβαινα ότι και η εικόνα του έξω δεν ήταν καλή, ήξερα ότι δεν ήτανε άτομο εμπιστοσύνης για τον κόσμο και ήξερα ότι μπορεί να με βαρύνει αυτό το πράγμα. Με περιόριζε στο να λέω ανοιχτά τις απόψεις μου γιατί από τη στιγμή που ήμουνα μαζί του θα μπορούσανε να πούνε ότι εύλογα είναι ο Μαρτίκας από πίσω.Όταν είπε “χαζά” και “ανώριμα” τη Μαίη και τον Ανδρέα, μόλις το έμαθα αυτό απομακρύνθηκα εντελώς από το Σπύρο και ότι του ξεκαθάρισα ότι δεν έχεις επαφές με μένα και τη Μαίη και δεν θα σε αφήσω εγώ” κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα