Survivor 3: Νέα νίκη για την ελληνική ομάδα – Ένταση στην καλύβα των Τούρκων

Survivor 3: Νέα νίκη για την ελληνική ομάδα – Ένταση στην καλύβα των Τούρκων

Ακόμη μια νίκη κατάφερε να καταγράψει η ελληνική ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, την ώρα που το κλίμα στο τουρκικό "στρταόπεδο" μυρίζει... μπαρούτι.

Η ελληνική ομάδα κατάφερε μία ακόμη νίκη στο Survivor, μετά από ένα μπαράζ αποτυχιών, κερδίζοντας το σημερινό έπαθλο που ήταν πατάτες με λάδι.


Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να τρώγονται μεταξύ τους. Ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση της Καντέρ, που ξέσπασε κατά του Χικμέτ λίγο πριν φύγει, οι Τούρκοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

«Λες ότι είμαστε ο Χικμέτ και τα πρόβατά του και προσβάλλεις εφτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρησή σου δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος σηκώνεται για να την αποχαιρετήσει κι αυτή δεν του δίνει το χέρι της. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε αρχικά ο Χικμέτ.

Όσο μιλούσε, τον διέκοψε ο Γιουσούφ. Οι δύο άντρες σηκώθηκαν και βρέθηκαν αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με την ένταση να ανεβαίνει στο “κόκκινο” αφού λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα