Survivor 4: Άγριος καβγάς Μαριαλένας και Τζέιμς – Η αναφορά στη Μαριπόζα

Survivor 4: Άγριος καβγάς Μαριαλένας και Τζέιμς – Η αναφορά στη Μαριπόζα
Glomex

Ο Τζέιμς και ο Νίκος ήρθαν σε σύγκρουση με τη Μαριαλένα στο "Survivor 4" για παλιά και νέα ζητήματα. Πώς και γιατί "μπήκε" στην κουβέντα η Μαριπόζα. Η παρέμβαση Σάκη και Αλέξη.

Με καβγάδες ξεκίνησε το “Survivor 4” της Τετάρτης (14/04), αφού ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήρθαν σε σύγκρουση όσο βρίσκονταν στην παραλία.

Οι δύο παίκτες άρχισαν να λογομαχούν για το θέμα των ψηφοφοριών, στον απόηχο του χθεσινού συμβουλίου του νησιού, με τη Μαριαλένα να λέει πως ο Τζέιμς την κατηγορεί ότι “μαγειρεύει” τις ψήφους, ενώ αυτή είναι μια τακτική που ακολουθεί ο ίδιος από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Τζέιμς προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ενώ δήλωσε πως η Μαριαλένα αλλάζει τα λεγόμενά της στην προσπάθειά της να τον απομονώσει. Έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι η συμπαίκτριά του στο συμβούλιο είχε πει πως άκουσε με τα αυτιά της τον Τζέιμς να κανονίζει τις ψήφους, ενώ αργότερα η ίδια είπε πως δεν ήταν μπροστά στο σκηνικό, αλλά της το μετέφερε κάποιος άλλος από το “Survivor 4”.

Στην αντιπαράθεση των δύο παικτών, ήρθαν στην επιφάνεια θέματα τα οποία είχαν “θάψει” εδώ και πολύ καιρό, όπως το αν ο Τζέιμς είχε νιώσει απειλή όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο παιχνίδι, το ότι είχε πει στη Μαριαλένα να τον ψηφίσουν για αποχώρηση αν θα την κάνει να νιώσει καλύτερα, καθώς και το ότι η παίκτρια είχε μοιραστεί στοιχεία της προσωπικής της ζωής με τον Τζέιμς.

Στο σημείο εκείνο, μάλιστα, “μπήκε” στην κουβέντα και η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές βδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η Μαριαλένα είπε στον Τζέιμς πως η Μαριπόζα φεύγοντας της είχε πει να τον προσέχει, επειδή πίσω από την πλάτη της λέει πως “δεν της κόβει” και ότι είναι “σκυλάκι”.

Σε ολόκληρη την αντιπαράθεση ο Νίκος Μπάρτζης είχε πάρει το μέρος του Τζέιμς, ενώ προκάλεσε την Μαριαλένα να συζητήσουν ανοιχτά και μπροστά στις κάμερες όλη την πορεία της φιλικής σχέσης τους στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι σήμερα, για να φανεί ποιος ήταν εκείνος που άλλαξε τελικά συμπεριφορά.

Ο καβγάς των δύο έληξε με την παρέμβαση του Σάκη και του Αλέξη, οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν να στριμώχνουν τη Μαριαλένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα