Survivor – Trailer: Χαμός με Τζέιμς και Μαριαλένα – Παρεμβαίνει ο Σάκης

Survivor – Trailer: Χαμός με Τζέιμς και Μαριαλένα – Παρεμβαίνει ο Σάκης
Ένταση μεταξύ Τζέιμς Καφετζή και Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο αποψινό Survivor Youtube

Φωνές, κλάματα και μία αποχώρηση αναμένεται στο αποψινό Survivor. Ένταση ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. "Είπε τον Σάκη κωλοτούμπα".

Κορυφώνεται το βράδυ της Τετάρτης η κόντρα ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία παραμένει απομονωμένη στην μπλε ομάδα, έχοντας πλέον απέναντί της όλους τους συμπαίκτες της.

Από το trailer που κυκλοφόρησε για το αποψινό Survivor, οι δύο συμπαίκτες εμφανίζονται και πάλι να λογομαχούν, με αφορμή το “κωλοτούμπα” που φέρεται να είπε ο Τζέιμς για τον Σάκη Κατσούλη. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται on camera η Μαριαλένα, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον αντίπαλό της, με τον οποίο ωστόσο είναι γνωστές οι σχέσεις που διατηρούσαν πριν, αλλά πλέον και κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

“Απειλήθηκες από τον Σάκη”, ακούγεται να λέει στον Τζέιμς, ενώ στη συνέχεια αποχωρεί, με τον ίδιο να της απαντά: “Πήγαινε τώρα να σε δασκαλέψει ο Αλέξης Παππάς και η παρέα του”. Μάλιστα, στο τρέιλερ εμφανίζεται και ο Σάκης να παρεμβαίνει στην κουβέντα τους, πράγμα που είχε γίνει και παλαιότερα, όταν κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιανός κάνει μία σημαντική ανακοίνωση πριν το αγώνισμα που αφορά στο έπαθλο επικοινωνίας και συγκινεί τους παίκτες των δύο ομάδων, κάποιοι εκ των οποίων ξεσπούν σε κλάματα.

Δείτε το trailer:

Υπενθυμίζεται πως, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός, Ελευθερία Ελευθερίου και Τριαντάφυλλος. Ένας εξ αυτών, το βράδυ της Τετάρτης, θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα