Survivor 4: Άγριος καβγάς Σοφίας και Τριαντάφυλλου – “Δεν είμαι η γυναίκα σου”

Survivor 4: Άγριος καβγάς Σοφίας και Τριαντάφυλλου – “Δεν είμαι η γυναίκα σου”
Σοφία και Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 Glomex

Έξαλλη έγινε η Σοφία με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ούρλιαζε για να βρει το δίκιο του στο "Survivor 4". Η ένταση μεταξύ τους και ο ρόλος της Ανθής Σαλαγκούδη.

Ένταση σημειώθηκε στην παραλία της Κόκκινης ομάδας του “Survivor 4”, με αφορμή τα λόγια του Τριαντάφυλλου που μετέφερε η Σοφία στην Ανθή Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα, η Σοφία αποφάσισε να μοιραστεί με την Ανθή κάποια πράγματα που άκουσε από τους συμπαίκτες της, σχετικά με την παραμονή της στο παιχνίδι και το γεγονός ότι, παρόλο που κάθε βδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, η ίδια καταφέρνει να παρατείνει τη συμμετοχή της με τη βοήθεια των ψήφων του κοινού.

Ο Τριαντάφυλλος, που είχε αφήσει υπονοούμενα σχετικά με τις ψήφους που λαμβάνει η Ανθή Σαλαγκούδη εκτός “Survivor 4” εμπλέκοντας την οικογένειά της, εκνευρίστηκε με τη Σοφία και της ζήτησε τον λόγο. Της δήλωσε πως δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και την ρώτησε επίμονα αν έβρισε ποτέ κανέναν, μιλώντας σε υψηλούς τόνους.

Εμένα δεν θα μου φωνάζεις. Εγώ δεν είμαι ούτε η γυναίκα σου, ούτε υπάλληλός σου”, είπε η Σοφία, με τον Τριαντάφυλλο να απαντά “Για τη γυναίκα μου δεν θα ξαναμιλήσεις, ακούς τι σου λέω;”.

Ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος, με τη Σοφία και τον Τριαντάφυλλο να βρίσκονται εκτός εαυτού, ενώ έπειτα πλησίασε και η Σαλαγκούδη προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

Μάλιστα, η Σαλαγκούδη ρώτησε ευθέως τον Τριαντάφυλλο για το τι είπε τελικά για την ίδια και την οικογένειά της, ωστόσο, ο τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει και έφυγε από την καλύβα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα