Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου

Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου
Glomex

Εκτός Survivor η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Η γνωστή influencer και παίκτρια της Μπλε ομάδας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς, όπως δήλωσε, έφτασε στα όριά της.

Ακόμα μία ανατροπή στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor. Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που το τελευταίο διάστημα οι δυνάμεις της την έχουν εγκαταλείψει, καθώς ένιωθε διαρκώς καταβεβλημένη στα αγωνίσματα, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

“Έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την Έλενα και γι΄αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω. Και δεν θα μετανιώσω ποτέ για κάτι που αφορά την υγεία μου”, δήλωσε στις κάμερες η παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Και συνέχισε: “Δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό, αλλά το Survivor είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Εγώ έζησα το δικό μου Survivor, αισθάνομαι πολύ περήφανη που έφτασα μέχρι αυτό το σημείο. Είναι αυτά τα όριά μου. Κρατάω μόνο τις θετικές στιγμές γιατί παρά τις δυσκολίες το παιχνίδι αυτό που χάρισε μοναδικές στιγμές, στιγμές που δεν θα ξαναζήσω ποτέ. Κρατάω μόνο θετικά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος κάτι τόσο μεγάλου, που δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα