Survivor 4: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης – Όσα δήλωσε

Survivor 4: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης – Όσα δήλωσε
Η Μαριαλένα στο "Survivor 4" Glomex

Τεστ εγκυμοσύνης έκανε σε νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου η Μαριαλένα από το "Survivor 4". Η προτροπή του γιατρού και τα αποτελέσματα.

Μπαράζ τραυματισμών είχαμε στο αγώνισμα ασυλίας του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (15/03), με τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας να χτυπούν στον στίβο μάχης και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα, η Ελευθερία και ο Νίκος τραυματίστηκαν την ώρα του αγωνίσματος, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη διακοπή του και την επανάληψή του σε άλλο στίβο μάχης, όπως και έγινε.

Ωστόσο, πέρα από τους τραυματίες, στο νοσοκομείο βρέθηκε και η Μαριαλένα, η οποία αντιμετωπίζει τις τελευταίες βδομάδες προβλήματα με το στομάχι της.

Μετά την επιστροφή της από το νοσοκομείο στην παραλία των Μπλε, η Μαριαλένα δήλωσε πως ο γιατρός την προέτρεψε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Η ίδια δήλωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να είναι έγκυος, ωστόσο, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού, έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Εδώ και ένα μήνα έχω πρησμένη κοιλιά και γενικά είμαι πρησμένη σε πρόσωπο και πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο για να δούμε τι γίνεται. Με το που με είδε ο γιατρός, μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Του λέω “What? Με τίποτα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση”. Μετά, όμως, έκανα, για να του φύγει και αυτού η απορία. Έρχεται, μου λέει “no baby” και του λέω “ευτυχώς”, γιατί εντάξει, τα έχω δει όλα σ’ αυτό το παιχνίδι. Να με έβγαζαν και έγκυο…”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα