Survivor 4: “Λύγισαν” οι παίκτες στο έπαθλο της επικοινωνίας- Η σπαρακτική ιστορία της Νικολέτας

Survivor 4: “Λύγισαν” οι παίκτες στο έπαθλο της επικοινωνίας- Η σπαρακτική ιστορία της Νικολέτας

Ιδιαίτερα συναισθηματικό το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, αφού οι νικητές είχαν ως έπαθλο επικοινωνία με τις οικογένειές τους. Συγκλόνισε η Νικολέτα με την ιστορία της ζωής της.

Γεμάτο συγκίνηση και δάκρυα ήταν το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, όπου όλοι οι παίκτες κατά τα αγωνίσματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, που κατάφεραν να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους, σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σκηνικό.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες που έχουν τόσο καιρό να δουν τα συγγενικά τους πρόσωπα, συγκινήθηκαν έντονα και ξέσπασαν σε κλάματα.

Survivor: Συγκλόνισε η Νικολέτα με την ιστορία της ζωής της

Λίγο μετά το έπαθλο επικοινωνίας, η Νικολέτα άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα και διηγήθηκε την ιστορία της ζωής της.

Η Νικόλ, αφού άκουσε τα μηνύματα του αδερφού της και της μαμάς της, μίλησε για το πρώτο γεγονός που “στιγμάτισε” τη ζωή της, τότε που η μητέρα της της ζήτησε να μαζέψει λίγα πράγματα σε μια μικρή βαλίτσα και να μείνουν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Ο χωρισμός των γονιών της στιγμάτισε τη Νικόλ, που μάλιστα μικρή είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της.

“Η μαμά μου ήταν έγκυος και δούλευε από το πρωί έως το βράδυ χωρίς καμία στήριξη. Έπειτα από τρία χρόνια που είχα να μιλήσω με τον πατέρα μου, εκείνος εμφανίστηκε. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν η αγκαλιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί είχε εξαφανιστεί. Την αγάπη του πατέρα μου δεν ήθελα να τη μοιράζομαι με κανέναν, με καμία άλλη γυναίκα”, εξομολογήθηκε.

“Λίγο αφότου τελείωσα το σχολείο, με πήρε τηλέφωνο στα γενέθλιά μου ο πατέρας μου και αντί για χρόνια πολλά μου είπε ότι θα μου δώσει λεφτά για το δίπλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον εκνευρισμό μου, τη στεναχώρια μου. Είχα τόσα νεύρα μαζί του. Πέρασε ένας μήνας, δεύτερος μήνας, με έπαιρνε τηλέφωνα και δεν το σήκωνα. Έπαιρνε τη μητέρα μου, αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω καμία επαφή. Δεν μιλήσαμε για τουλάχιστον τρεις μήνες. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς δεν ήταν καλά και πως ήταν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα καν ότι ο πατέρας μου ήταν στην Ελλάδα. Την ίδια μέρα η μητέρα μου μου είπε πως ο μπαμπάς πέθανε”, είπε η Νικολέτα που ξέσπασε σε κλάματα.

Και συνέχισε: “Ένιωθα τόσο άσχημα που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω για τελευταία φορά μαζί του ενώ εκείνος με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και εγώ απλά έκανα μούτρα και ήμουν εγωίστρια. Αυτό είναι κάτι που μου έχει μείνει πάρα πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα