Survivor 4 – Λύγισε ο Τριαντάφυλλος: “Δεν θέλω να γίνω Ανθή Σαλαγκούδη”

Survivor 4 – Λύγισε ο Τριαντάφυλλος: “Δεν θέλω να γίνω Ανθή Σαλαγκούδη”
caption / glomex

Ο Τριαντάφυλλος ήταν εμφανώς φορτισμένος στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού του Survivor 4. Ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να μην τον αφήσει να γίνει "Ανθή Σαλαγκούδη".

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 η Κόκκινη ομάδα έχασε και τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και κλήθηκε να πάει στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσει τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα οι Κόκκινοι ανέδειξαν μέσα από την κάλπη τον Τριαντάφυλλο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για 8η φορά.

Τελικώς στον τάκο βρέθηκαν ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Τριαντάφυλλος εμφανώς φορτισμένος πήρε τον λόγο και ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, προκειμένου να βοηθηθούν οι συμπαίκτες του.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και να μη στηρίξει εμένα. Του το ζητάω, με έχει ακούσει πολλές φορές με έχει ακούσει ο κόσμος. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να παραμείνω. Αλλά επειδή αγαπάω την κόκκινη ομάδα και αυτά τα παιδιά αυτά θέλω να είναι χαρούμενα και να κερδίζουν και να μπορούν να χαρούν -γιατί το ξέρω ότι το θέλουν πάρα πολύ – θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η “Ανθή Σαλαγκούδη” της ομάδας, να διώχνω καλούς παίκτες» είπε χαριτωλογόντας.

«Ο Γιώγος είναι δυνατός παίκτης, ο Άλεξ έχει ανέβει πάρα πολύ και είναι αδερφός πραγματικά. Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι για όλον αυτόν τον κόσμο που το σκέφτομαι εκεί στο σαλόνι που επτά φορές έστειλε το μήνυμα για μένα, μου έδωσε δύναμη να αντέξω όλα αυτά που αντέχω τέσσερις μήνες. (..) Θα μου λείψουν όλα αν φύγω εννοείται αλλά πραγματικά θέλω πολύ να τα χαρεί η κόκκινη ομάδα και να κερδίζει. Έχω πει κάτι στον κόσμο που το ξέρει και αν αυτό γίνει μία στο τρισεκατομμύριο, το εννοώ και θα το κάνω. Παρόλα αυτά θέλω να στηρίξουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Αλέξη Παππά» συνέχισε, εμφανώς συγκινημένος.  «Στεναχωριέμαι πολύ που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω εγώ» ανέφερε βουρκωμένος.

Δείτε το απόσπαμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα