Survivor 4: Τσακωμοί, βρισιές, παραλίγο και ξύλο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Τσακωμοί, βρισιές, παραλίγο και ξύλο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος σε έναν ακόμη τσακωμό τους στο Survivor Glomex

Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor της Δευτέρας. Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος. "Φύγε, βρωμάει το στόμα σου". Ποιος κινδυνεύει με αποχώρηση.

Τεντωμένα τα νεύρα πολλών παικτών στο Survivor της Δευτέρας, με πολλές εντάσεις, λογομαχίες, αλλά και μερικά “γαλλικά” σε τσακωμούς που λίγο έλειψαν να ξεφύγουν.

Η κόντρα ανάμεσα σε Τζέιμς-Νίκο και Παππά-Σάκη καλά κρατεί, με το πρώτο “δίδυμο” να κατηγορεί τον Κατσούλη ότι δεν τήρησε τη συμφωνία τους να βγουν οι τέσσερις τους υποψήφιοι, καθώς ο τελευταίος πάλεψε για την ατομική ασυλία την οποία εν τέλει και κέρδισε.

Για τη διαδικασία αυτή μάλιστα, οι κόκκινοι τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας ότι “παρακάλεσε” τον Σάκη να χάσει ώστε να κερδίσει εκείνος την ατομική ασυλία όταν οι δυο τους έμειναν τελευταίοι να τη διεκδικούν. Ο γνωστός τραγουδιστής ακούστηκε να λέει στον Κατσούλη “ρίξτο”, ωστόσο, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως το είπε “πάνω στην αδρεναλίνη” και ότι δεν το εννοούσε όπως το εξέλαβαν οι συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε λογομαχία και με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος όταν άκουσε τον Τριαντάφυλλο να λέει πως οι δυο τους, αγωνιστικά “είναι το ίδιο”.

Survivor 4: “Άντε γ…ου” από Τριαντάφυλλο σε Τζέιμς και Νίκο

Οι τσακωμοί συνεχίστηκαν, αλλά μεταφέρθηκαν σε άλλα “στρατόπεδα”, με τα ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν όταν ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλεσε “αδύναμο” τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος βγήκε από τα ρούχα του και μάλιστα άρχισε να τον βρίζει, όπως και τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν δίπλα του. Η κάμερα “συνέλαβε” τον τραγουδιστή να λέει “Άντε γ…ου” και μάλιστα αρκετές φορές, βρίζοντας και τους δύο παίκτες της μπλε ομάδας.

Survivor 4: “Φύγε, βρωμάει το στόμα σου”

Οι τσακωμοί για τον Τριαντάφυλλο, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο παίκτης των κόκκινων είχε ένα ακόμη επεισόδιο, αυτή τη φορά με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Μάλιστα, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει… μπαρούτι και τους δύο παίκτες να δείχνουν έτοιμοι για καβγά. Όταν, όμως, βρέθηκαν “τετ α τετ”, ο Παπαδόπουλος είπε στον αντίπαλό του: “Φύγε από ‘δω βρωμάει το στόμα σου”.

Οι εντάσεις διατηρήθηκαν και στο συμβούλιο πριν από την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, η οποία κλήθηκε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο μετά από την ήττα της στο αγώνισμα. Και εδώ, λοιπόν, “πρωταγωνιστής” είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ψηφίστηκε και μάλιστα για 8η φορά φέτος. Αυτός, λοιπόν, είναι και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα