Survivor 4: Περικλής και Ελίζαμπεθ αμφισβητούν ότι η Κάτια είναι άρρωστη – “Κάτι κρύβει”

Survivor 4: Περικλής και Ελίζαμπεθ αμφισβητούν ότι η Κάτια είναι άρρωστη – “Κάτι κρύβει”
Περικλής και Ελισάβετ glomex

Την ώρα που η Κάτια Ταραμπάνκο είναι στο νοσοκομείο, δύο συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι παριστάνει την άρρωστη. "Να πάει σπίτι της", είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μεταξύ άλλων.

Έντονη είναι η αναστάτωση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο με την περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, της πιο δυνατής, ίσως, παίκτριας της ομάδας των Διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η νικήτρια του GNTM 2, που έφερε πολλές νίκες για την ομάδα της στο “Survivor 4”, μπήκε δύο φορές στο νοσοκομείο και η παρατεταμένη αδιαθεσία της ανησύχησε την παραγωγή, αλλά και τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια κατέρρευσε πριν από μερικές μέρες, ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί. Λόγω της κατάστασης, μάλιστα, δεν υπήρξε αποχώρηση από τους Διάσημους στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η νεαρή παίκτρια έχει βγει από το νοσοκομείο, ωστόσο, δεν θα πάει στην παραλία, αλλά θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρόν.

Την ίδια ώρα, Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν οι δυο παίκτες που αμφισβήτησαν την ασθένεια της Κάτιας. Όταν η Ελίζαμπεθ τον ρώτησε αν «πιστεύει πως θα αποχωρήσει η Κάτια», εκείνος απάντησε ως εξής:

«Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη από την αρχή, οπότε έχω ένα ερωτηματικό και για το τέλος της ιστορίας. Όταν ένας άνθρωπος είναι μη ειλικρινής δεν τον πιστεύω ούτε στην ασθένειά του. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ και λυπάμαι αν προσβάλλω κάποιον. Εύχομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά, αλλά κρίνω τους ανθρώπους με αυτά που μου δείχνουν».

Με την Ελίζαμπεθ να απαντά: «Παρόλο που είμαι λιγότερες μέρες έχω δει τα πάντα. Οι σκέψεις μου δεν απέχουν από τις δικές σου. Δεν έχω πάρει τα καλύτερα δείγματα από αυτό το κορίτσι. Ήθελε να είναι πάντα η πρώτη, μετρούσε τις νίκες και το έπαιζε αρχηγός. Με την είσοδό μου προέκυψαν οι λιποθυμίες, τα προβλήματα, τα θέματα υγείας, οι κλινικές… Όταν έφερα εγώ δυο νίκες και μία η Άννα Μαρία πιστεύω ότι αυτό την συνέτριψε».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version