Survivor 4: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία – Το σούπερ έπαθλο που “άναψε” φωτιές

Survivor 4: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία – Το σούπερ έπαθλο που “άναψε” φωτιές
Survivor 4 Glomex

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας διεκδίκησαν οι παίκτες του "Survivor 4". Ποιοι κέρδισαν και βίωσαν το απόλυτο μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που ανακοίνωσε ο Λιανός. Ποιος πήρε ατομική ασυλία.

Σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, διαγωνίστηκαν οι παίκτες του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (13/04), βάζοντας τα δυνατά τους για να την κερδίσουν.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήθελαν πολύ να πάρουν τη νίκη, καθώς την προηγούμενη μέρα ο Γιώργος Λιανός τους προϊδέασε για ένα πολύ εντυπωσιακό έπαθλο.

Λίγο πριν το αγώνισμα του “Survivor 4”, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στις ομάδες το μεγάλο έπαθλο, που ήταν ένα ένα ξέφρενο πάρτι με χορό, μουσική και διασκέδαση σε club του νησιού.

“Το καλύτερο club της Δομινικανής Δημοκρατίας έρχεται εδώ. Το Μπόνγκο Κόμπο, ένα τρομερό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα σε μια καταπληκτική ιταλική βίλα μαζί με γνώριμους “Survivors” σας, αυτό θα είναι έκπληξη για εσάς, θα δείτε μετά”, ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στον στίβο μάχης, ωστόσο, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας πήρε η ομάδα των Κόκκινων με σκορ 10 – 8 και, έτσι, κέρδισε και το έπαθλο φαγητού και την επίσκεψη στο απόλυτο μουσικοχορευτικό show.

Οι Κόκκινοι ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη νίκη της, με τον Ηλία, μάλιστα, να ανεβαίνει στο υψηλότερο σημείο του στίβου για να πανηγυρίσει, καθώς χθες ήταν πολύ εκνευρισμένος και λυπημένος με τις εντάσεις που σημειώθηκαν.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας πέρασαν ένα καταπληκτικό βράδυ και διασκέδασαν στο έπακρο, παρέα με παίκτες των άλλων “Survivors” που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν και φλέρταραν, αν και – όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος – η Μαριαλένα είχε βάλει τον Αλέξη να προσέχει τον Σάκη, για όσο θα βρίσκονταν στο πάρτυ.

Τη στιγμή που οι Κόκκινοι διασκέδαζαν, οι Μπλε κλήθηκαν να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία, η οποία θα έκρινε ποιος παίκτης θα προστατευόταν.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν εκείνος που την κέρδισε και, έτσι, δεν θα μπορεί να ψηφιστεί, ενώ θα πρέπει να υποδείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα