Survivor 4 – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor 4 – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας θα δούμε απόψε στο "Survivor 4". Ποια ομάδα κερδίζει, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, και ποιος παίκτης φεύγει απ' το παιχνίδι.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το επεισόδιο της Τετάρτης (31/03) του “Survivor 4”, αφού άλλος ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία. Η σημερινή αποχώρηση θα είναι η πρώτη μετά την Ένωση των δύο ομάδων.

Η Κόκκινη ομάδα έχασε και στα δύο αγωνίσματα ασυλίας, επομένως κλήθηκε να ψηφίσει τρεις παίκτες της προς αποχώρηση. Πρώτος ήταν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος αναδείχθηκε υποψήφιος με 8 ψήφους, δεύτερη ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία βγηκε και αυτή μέσα από την κάλπη με 8 ψήφους, ενώ τρίτη ήταν η Ελένη Χαμπέρη, την οποία υπέδειξε ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/03) θα δούμε έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες με έπαθλο επικοινωνίας, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με την Μαριάνθη να έρχεται σε σύγκρουση με τη Νικολέττα. Επίσης, απόψε η Ελένη θα ξεσπάσει για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες, αφού ανησυχεί πως θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το “Survivor 4”.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η Μαριάνθη Κάσδαγλη – η οποία έχει βρεθεί πολλές φορές υποψήφια – είναι η παίκτρια που θα κληθεί να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Μπλε είναι εκείνοι που θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version