Survivor 4 Spoiler: Ποιοι κερδίζουν απόψε και ποιος αποχωρεί

Survivor 4 Spoiler: Ποιοι κερδίζουν απόψε και ποιος αποχωρεί
Στιγμιότυπο από το συμβούλιο του Survivor 4 youtube printscreen

Απόψε θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το "Survivor 4". Τα Spoiler κάνουν λόγο για αποχώρηση - έκπληξη. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Ιδιαίτερα φορτισμένη φαίνεται να είναι η ατμόσφαιρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου εν αναμονή της αποψινής αποχώρησης ενός ακόμη παίκτη από το Survivor 4.

Όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίζεται να κοροϊδεύει τον “Ντάφυ”, μιμούμενος τη φωνή του όταν κάλεσε τον κόσμο “να τον αφήσει να φύγει” και με ειρωνικό τόνο δηλώνει ότι ο Τριαντάφυλλος τόσον καιρό έλεγε να μην τον αφήσουν να φύγει… «’Άμα φύγει ο Ασημακόπουλος και παραμείνει ο Τριαντάφυλλος την έχουμε πατήσει..» τονίζει.

Survivor 4: Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Survivor 4 : Ποιοι κερδίζουν απόψε και ποιος εγκαταλείπει το νησί

Απόψε θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το “Survivor 4”. Στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης και ενώ ήδη ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Η πλειοψηφία επέλεξε τον Αλέξη Παππά ως τον δεύτερο υποψήφιο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κατάφερε νωρίτερα να κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στους λόγους τους, οι υποψήφιοι απευθύνθηκαν στους τηλεθεατές για να τους στηρίξουν με τη θετική τους ψήφο, με τον Τριαντάφυλλο να επιμένει στο σκεπτικό που είχε εκφράσει προηγουμένως, με δάκρυα στα μάτια, και να ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τον Ασημακόπουλο και τον Παππά αντί για τον ίδιο.

Το έπαθλο επικοινωνίας από την αρχή του παιχνιδιού πήγαινε συνεχώς στους Μπλε όμως, σύμφωνα με τα Spoiler, σήμερα η.. γκίνια θα σπάσει για τους Κόκκινους, οι οποίοι, μετά από καιρό, θα φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Στο συμβούλιο του νησιού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ώρας ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο θα είναι ο Αλέξης Παππάς, παρόλο που κάποιοι έλεγαν πως απόψε θα αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις, με tweet του αποκάλυψε πως ο “Ντάφυ” δεν θα είναι αυτός που θα φύγει απόψε..

Μένει να δούμε αν ο… πρώην νυν Παππάς θα μείνει πλάι του ή θα αποχωρήσει απόψε…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα