Survivor 4: Το φιλί Τριαντάφυλλου – Μπόγδανου στο στόμα έγινε viral

Survivor 4: Το φιλί Τριαντάφυλλου – Μπόγδανου στο στόμα έγινε viral
Survivor 4: Το φιλί Τριαντάφυλλου - Μπόγδανου Youtube

Τριαντάφυλλος και Ηλίας Μπόγδανος έδωσαν ένα φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια του αγώνα του "Survivor 4" και το twitter πήρε "φωτιά".

Πιο ορεξάτοι και κεφάτοι από ποτέ ήταν οι Κόκκινοι κατά τη διάρκεια του αγώνα του “Survivor 4” που παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα του Πάσχα (03/5), στο πρώτο δηλαδή επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ μετά τη μικρή παύση λόγω Πάσχα.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας πανηγύριζαν πολύ έντονα και ζούσαν στο έπακρο τις συγκινήσεις του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας, το οποίο και τελικά κέρδισαν. Μάλιστα, η ασυλία που πήραν συνοδευόταν και από ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο, ένα πασχαλινό τραπέζι γεμάτο ελληνικά φαγητά και εδέσματα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος μοιράζονταν την ίδια χαρά κάθε φορά που η ομάδα τους έφερνε πόντο και πανηγύριζαν μαζί, μέχρι που σε μια στιγμή αδρεναλίνης οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα. Οι παίκτες επανέλαβαν το φιλί μετά από μερικά δευτερόλεπτα και το twitter πήρε “φωτιά”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συνέκριναν το φιλί των δύο παικτών του “Survivor 4” με το θρυλικό φιλί της Μπρίντει Σπίαρς και της Μαντόνα, αλλά και με της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στο πρόσφατο ντουέτο τους στο “J2US”. Άλλοι πάλι το παρομοίασαν με το “φιλί του Ιούδα”, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος μέχρι πριν από μερικά επεισόδια είχε έχθρα με τον Τριαντάφυλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα