Survivor 4: Το σχέδιο του Αλέξη Παππά – “Φουκαρά Ηλία τι σε περιμένει”

Survivor 4: Το σχέδιο του Αλέξη Παππά – “Φουκαρά Ηλία τι σε περιμένει”
Ο Αλέξης Παππάς στο "Survivor 4" Glomex

Σχεδίαζε από πριν να εκνευρίσει τον Ηλία Μπόγδανο ο Αλέξης Παππάς στο "Survivor 4"; Τι προηγήθηκε του καβγά μεταξύ των δύο παικτών.

Τεταμένο είναι το κλίμα στην παραλία του “Survivor 4”, μετά και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά από την Μπλε ομάδα, ιδιαίτερα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή και με τον Ηλία Μπόγδανο.

Στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής (11/04), είδαμε τον Αλέξη Παππά να περηφανεύεται στην κάμερα του “Survivor 4” πως είχε για όλα δίκιο και ότι οι σκέψεις που έκανε για τους δύο προαναφερόμενους παίκτες ήταν σωστές.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά θέλησε να συζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ηλία Μπόγδανο. Έτσι, τον πλησίασε στην καλύβα και τον “στρίμωξε” κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις, όπως ποια είναι η γνώμη του για τον ίδιο, τι κατάλαβε από την αποχώρηση της Χριστίνας και τι θεωρεί ότι σημαίνει η παραμονή του ιδίου στο παιχνίδι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος του ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, αλλά ότι θα ήθελε να συνυπάρχουν αρμονικά.

“Μετά το συμβούλιο και όλα αυτά που συνέβησαν εκεί, μας φέρνουν στο εξής συμπέρασμα. Ότι για άλλη μια φορά ο Αλέξης Παππάς είχε δίκιο. Φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Τζέιμς. Τώρα σειρά έχει ο Ηλίας. Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει αγόρι μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης κάποια στιγμή στην κάμερα.

Ο Αλέξης, πάντως, έδειξε την πρόθεσή του να τα “βάλει” με τον Ηλία, αφού αργότερα πρόσθεσε:

“Αν τις επόμενες δύο μέρες ο Ηλίας δεν με πλησιάσει και δεν αρχίσει αν με καταλαβαίνει, λυπάμαι πάρα πολύ αλλά τα βελάκια θα αρχίσουν να πέφτουν πάνω του”.

Τα λόγια του ήταν, τελικά, προφητικά, καθώς λίγο αργότερα, όταν οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες να μπουν στον στίβο μάχης, ο Αλέξης Παππάς κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τον Ηλία Μπόγδανο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους με βρισιές και χαρακτηρισμούς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξης είχε κανονισμένο το σχέδιό του εκ των προτέρων και το έθεσε σε εφαρμογή…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα