Survivor: Εκτός εαυτού ο Ηλίας – Ξέσπασε με βρισιές προς τον Παππά

Survivor: Εκτός εαυτού ο Ηλίας – Ξέσπασε με βρισιές προς τον Παππά
Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος στο "Survivor 4" Glomex

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά στο "Survivor 4". Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Μπήκε στη μέση ο Λιανός για να τους ηρεμήσει.

Ένας άγριος καβγάς εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο του “Survivor 4” την Κυριακή (11/04), με τον δεύτερο να βγαίνει εκτός εαυτού και τον Γιώργο Λιανό να αναγκάζεται να μπει στη μέση για να κατευνάσει τα πνεύματα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου και άρχισε να μιλάει για τον Ηλία Μπόγδανο.

“Ο Ηλίας στην ερώτηση που του έκανα τι είχε στο μυαλό του πριν με ψηφίσει, μου είπε ως τον άνθρωπο που δημιουργεί εντάσεις. Μετά, όταν τον ρώτησα αν εξέλαβε το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας και τη δική μου παραμονή, μου είπε ότι δεν τον αφορά το μήνυμα του κόσμου”, είπε ο Αλέξης Παππάς με τον Ηλία Μπόγδανο να του απαντά πως δεν ήταν αυτά τα λόγια του.

“Ούτε και τώρα μου μιλάς ξεκάθαρα. Το μήνυμα είναι ότι είχα απόλυτο δίκαιο σε ό,τι έλεγα και σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς. Επειδή εμένα η στάση σου μου φαίνεται πολύ διπλωματική, για να τα έχεις καλά και με μένα και με τον Τζέιμς, να ξέρεις ότι με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω, στο λέω ξεκάθαρα. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω”, συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

“Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ψήφισέ με αύριο. Εγώ θέλω να έχουμε μια κοινή συνισταμένη και να μην πλακωνόμαστε. Γιατί είμαστε άνθρωποι. Γιατί να υπάρχουν στρατόπεδα. Δεν είμαι με κανέναν. Είσαι λαϊκιστής ρε φίλε. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις πρόθεση για άλλη μια φορά να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλάω. Καλή συνέχεια, θέλω να πάω στον αγώνα”.

Στο σημείο εκείνο, ο Ηλίας Μπόγδανος άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του και να λέει διάφορους χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Παππά, ενώ παραμιλούσε αναφέροντας πως ο παίκτης του δημιουργεί μεγάλο εκνευρισμό και τον βγάζει εκτός εαυτού. Μάλιστα, απευθύνθηκε και προς την παραγωγή αναφέροντας: “Τι είναι αυτός που μας φέρατε εδώ;”.

Όλοι σχεδόν οι παίκτες του “Survivor 4” πλησίασαν τον Ηλία Μπόγδανο και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ενώ τον πήραν σηκωτό, κυριολεκτικά, έως ότου να ξεχαστεί το θέμα. Οι συμπαίκτες του τον προέτρεψαν να μην επιτρέψει στον Αλέξη Παππά να τον εκνευρίσει, ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε και από τους δύο να μην συνεχίσουν την κουβέντα.

Survivor 4: Ο καβγάς Αλέξη Παππά – Ηλία Μπόγδανου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα