Survivor 4 trailer: Χαμός στο συμβούλιο – Αλέξης Παππάς εναντίον Ηλία και Τζέιμς

Survivor 4 trailer: Χαμός στο συμβούλιο – Αλέξης Παππάς εναντίον Ηλία και Τζέιμς
Ο Αλέξης Παππάς στο "Survivor 4" ΣΚΑΙ

Εντάσεις, καβγάδες και "φαρμακερές" ατάκες θα έχουμε στο "Survivor 4" της Τρίτης (06/4), όπου οι παίκτες των δύο νέων ομάδων θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία.

Τα πάνω – κάτω έρχονται στην παραλία των παικτών του “Survivor 4” την Τρίτη (06/04), μετά την νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας από τους Μπλε και την ανάδειξη του Τριαντάφυλλου ως του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση από τους Κόκκινους.

Όπως βλέπουμε στο trailer του ΣΚΑΙ για το αποψινό “Survivor 4”, ο Αλέξης Παππάς, που έχει μεταφερθεί στην Κόκκινη ομάδα, θα βρεθεί απέναντι απέναντι στους νέους συμπαίκτες του, αλλά και στους αντιπάλους.

“Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να συζητήσει, να κάνει έστω μια προσπάθεια να μας δείξει ότι είμαστε μία ομάδα. Αντ’ αυτού, είναι σαν να μας λέει ότι «κοιτάξτε να δείτε, σιγά σιγά θα σας βγάλω στον τάκο»”, τον ακούμε να λέει στην κάμερα, όσο βρίσκεται στην παραλία, χωρίς να προσδιορίζεται ο αποδέκτης των δηλώσεών του.

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος αναφέρει πως ο Τζέιμς Καφετζής έχει επηρεάσει με κάποιον τρόπο τον Ηλία Μπόγδανο, που έχει κερδίσει το τοτέμ ασυλίας, και ίσως να μην αγωνιστεί στον στίβο μάχης. Ο ίδιος ο Ηλίας, πάντως, προχωρά σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, δηλώνοντας πως, στην ουσία, δεν τον συμφέρει να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία η ομάδα του, δηλαδή οι Κόκκινοι.

Στο συμβούλιο αναμένεται να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τον Αλέξη Παππά να ρίχνει τα “βέλη” του κατά του Ηλία Μπόγδανου και του Τζέιμς Καφετζή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Αυτοί οι δύο εγκέφαλοι, Ηλίας και Τζέιμς, να μοιράζονται απόψεις. Είναι απαγορευτικό. Έχει αποδεδειγμένα εμφανιστεί ως ένα μυαλό το οποίο είναι σαθρό και επικίνδυνο”.

Αυτό που μένει να δούμε είναι ποια ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τρίτης (06/4)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα