Survivor 4: Ένα συμβούλιο- ρινγκ και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Ένα συμβούλιο- ρινγκ και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Instagram (survivorgreece)

Κοντραροχτυπήθηκαν Κόκκινοι και Μπλε στο αγώνισμα της Δευτέρας του Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ένα γεμάτο εντάσεις επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο Survivor 4 το βράδυ της Δευτέρας (06/04), με τους παίκτες να βρίσκονται στις νέες τους ομάδες, έπειτα από την αναδιαμόρφωση που παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Στο αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε με σκορ 10-9. Έτσι, η κόκκινη ομάδα βρέθηκε στο Συμβούλιο και κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκτός ψηφοφορίας, καθώς ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Φυσικά στο Συμβούλιο οι εντάσεις δεν έλειψαν. Ο Κώστας κατηγόρησε τους Τριαντάφυλλο και Παππά για “ριάλιτι Players”, με τον Παππά να απαντάει γελώντας και χαρακτηρίζοντας “άτοπα” τα λόγια του και περιγράφοντάς τον ως “χαμένο”.

Αφού οι κόκκινοι ψήφισαν, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, συγκεντρώνοντας 6 ψήφους από τους συμπαίκτες του. Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια ο “Daffy”, ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει από κάποιους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, καθώς έκρινε πως το πιο δίκαιο θα ήταν να τεθεί αυτός υποψήφιος προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καινούργιες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο “Survivor 4” είναι οι εξής:

Κόκκινοι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέτα Μαυρίδη, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Μπλε: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα