Survivor 4: Ξέσπασαν σε κλάματα Ελένη και Ηλίας – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4: Ξέσπασαν σε κλάματα Ελένη και Ηλίας – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος
Η Ελένη Χαμπέρη στο Survivor 4 Glomex

Για την υποψηφιότητά της δάκρυσε η Ελένη στο "Survivor 4", ενώ ο Ηλίας συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς του. Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη "έθαψαν" τον Κόρο.

Σε κλάματα ξέσπασε η Ελένη Χαμπέρη στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (31/03), λόγω της υποψηφιότητάς της και του φόβου της ότι θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, προσπαθούσα να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, γιατί ήξερα ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω. Και συγγνώμη τώρα που κλαίω, αλλά νιώθω ότι θα φύγω. Αυτό είναι το παιχνίδι, ήταν λογικό κάποια στιγμή να ψηφιστώ, γι’ αυτό δεν νευρίασα με τον Παύλο. Ο Παύλος είναι φίλος μου, έχω φτιάξει πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά”, δήλωσε η Ελένη Χαμπέρη.

Από την πλευρά του ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος υπέδειξε την Ελένη ως τρίτη υποψήφια μαζί με τη Μαριάνθη Κάσδαγλη και τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, είπε σχετικά:

“Αποφάσισα να “δώσω” την Ελένη, αν και είναι φίλη μου. Στεναχωρέθηκα, αλλά ένιωσα ότι κάνω αυτό που είναι καλό για την ομάδα. Βλέπω ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Νιώθω ότι είναι καλύτερος κι από μένα στα αγωνίσματα. Θα ήταν άδικο με την τόση προσπάθεια που κάνει να τον “έδινα”. Μακάρι, πάντως, να μείνει η Ελένη στο Survivor“.

Πέρα από την Ελένη Χαμπέρη, σε κλάματα ξέσπασε και ο Ηλίας Μπόγδανος, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο τραγουδιστής συγκινήθηκε και δάκρυσε όταν μίλησε για τους γονείς του. “Θέλω να ξέρουν ότι τους σκέφτομαι όλη την ώρα, και το πρωί και το βράδυ και παίρνω δύναμη. Κι όταν πάω να τρέξω στο run, πάλι τους σκέφτομαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από τους προαναφερθέντες ήταν ο Τριαντάφυλλος την Τετάρτη (31/03), ο οποίος δήλωσε έξαλλος με τον Κόρο επειδή κοροϊδεύει την Μαριάνθη για την θεσσαλονικιώτικη προφορά της και τον ίδιο επειδή αναφέρει συνεχώς την Κύπρο. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως η Μαριάνθη είναι λαϊκό παιδί και πως δεν θα έπρεπε ο Κόρο να κοροϊδεύει μια ολόκληρη πόλη, ενώ για το νησί ανέφερε πως έχει κάνει πολλές αληθινές φιλίες στην Κύπρο, κάτι που ο συμπαίκτης του δεν έχει βιώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα