Survivor 5: Ανατροπή στο spoiler – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Survivor 5: Ανατροπή στο spoiler – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Εντάσεις αλλά και μια νέα αποχώρηση στο Survivor 5 της Τετάρτης. Νέες πληροφορίες για τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ποιος είναι.

Ακόμα ένα επεισοδιακό Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (26/01) στον ΣΚΑΪ, όπου αναμένονται εντάσεις στο συμβούλιο, αλλά και μία ακόμα αποχώρηση από το νησί.

Οι τόνοι θα ανέβουν μετά με την αποκάλυψη της Μυριέλλας Κουρεντή πως δύο εκ των μαχητών την προσέγγισαν υποδεικνύοντας της ποιον να ψηφίσει.

“Ήρθαν δύο άτομα από τους Μπλε και με έπιασαν. Τον έναν τον εμπιστευόμουν πολύ, για τον άλλον είχα τις αμφιβολίες μου. Μου είπαν να ψηφίσω έναν από εμάς που να θεωρώ πως έχει υψηλή δημοτικότητα, ώστε να φύγει σίγουρα ένας από αυτούς που θα βγάλουν αυτοί στον τάκο. Εγώ εκείνη την ώρα κατευθείαν αντέδρασα και τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της Μυριέλλας δημιουργεί κλίμα έντασης και καχυποψίας μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας και όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρει πως “Ενημερώθηκα πριν από λίγο από τους συμπαίκτες μου για κάτι άσχημο, εάν ισχύει” ενώ ο Γιώργος Λιανός σημειώνει πως “Όντως είναι μια βόμβα αυτό που είπες”.

Από τη μεριά της η Μυριέλλα φάνηκε να υποστηρίζει πως “Δεν ήθελα εξαρχής να δημιουργήσω αυτό το πρόβλημα και βγήκε ο Λάμπρος και το είπε. Είμαι 34 ετών και δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας Σάββας”.

Survivor 5 – Spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει

Μετά από τις εντάσεις, ωστόσο, το κλίμα θα παραμείνει φορτισμένο καθώς οι δύο ομάδες θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι τέσσερις και είναι μοιρασμένοι στις δύο ομάδες.

Πρόκειται για τους Θανάση Βισκαδουράκη και Αθηνά Ευμορφιάδη από την ομάδα των Διασήμων, καθώς και τις Σοφιάνννα Αβραμάκη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αποψινό επεισόδιο οι Διάσημοι αναμένεται να έχουν μία ακόμη απώλεια.

Παρόλο που τα πρώτα spoiler ανέφεραν πως η Αθηνά Ευμορφιάδη θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει, νέες πληροφορίες “δίνουν” τον Θανάση Βισκαδουράκη ως τον παίκτη που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα