Survivor 5: Κατσαούνης κατά Σοϊλέδη – “Έχει αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα”

Survivor 5: Κατσαούνης κατά Σοϊλέδη – “Έχει αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα”
Γιώργος Κατσαούνης, Άρης Σοϊλέδης Glomex

Δεν ενθουσιάστηκε με τις ικανότητες του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης. Τα σχόλια που έκανε για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο κατηγόρησε πως έχει αρχηγικές τάσεις.

Στον στίβο μάχης επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής (23/01) οι παίκτες του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, μετά και τις νέες προσθήκες παικτών στις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως στο χθεσινό επεισόδιο μπήκε στην ομάδα των Διασήμων του Survivor 5 ο γνωστός ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μάλιστα έφερε δύο νίκες.

Επίσης, στην ομάδα των Μαχητών μπήκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Survivor 5: Τα σχόλια του Κατσαούνη για τον Σοϊλέδη

Παρά τη δυναμική είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 2022, ο Γιώργος Κατσαούνης από τους Μαχητές, δεν έδειξε να ενθουσιάζεται από τις ικανότητές του.

“Ο Άρης Σοϊλέδης ναι μεν είναι καλός και γρήγορος παίκτης, ναι μεν με κέρδισε παρόλο που έχω μια Α εμπειρία στους στίβους και μπράβο του. Θέλω να πω, όμως, ότι δεν με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα απέναντι στον πάγκο και έχει πάρει ήδη αρχηγικές τάσεις”, είπε αρχικά ο παίκτης των Μπλε, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

“Πιστεύω ότι ακόμα δεν μπήκε ο Άρης, τον βγάλαμε και… θεό του πολέμου! Αλλά δεν ξέρει όμως ότι και ο Άρης, ο θεός του πολέμου είχε χάσει κάποτε στον Τρωικό πόλεμο από την Αθηνά και έχει και αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα. Δεν είναι καλό αυτό το πράγμα“, υπογράμμισε ο Γιώργος Κατσαούνης.

“Είναι σχεδόν σαν τον Πιλίδη, σχεδόν! Το τονίζω, δεν είναι Πιλίδης! Ο Πιλίδης είναι ένα άλλο κομμάτι. Έχει ένα τέλειο ήθος. Ενώ είναι αρχηγόπουλο στην άλλη ομάδα, δεν το έπαιξε ποτέ αρχηγόπουλο”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version