Survivor 5 – Μυριέλλα Κουρεντή: Το μήνυμα στον σύντροφό της μετά τα φιλιά

Survivor 5 – Μυριέλλα Κουρεντή: Το μήνυμα στον σύντροφό της μετά τα φιλιά
Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5 Glomex

Δακρύζει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή. Η αναφορά στην σχέση της έξω από το παιχνίδι, μετά τα χθεσινά φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη στην πισίνα.

Σε κλάματα θα ξεσπάσει η Μυριέλλα Κουρεντή μετά τον χαμό που επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 χθες, όπου η ίδια βρέθηκε στο επίκεντρο των καβγάδων.

Μετά τα τρυφερά φιλιά της με τον Γιώργο Κατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα, η Μυριέλλα Κουρεντή θα αναφερθεί στον σύντροφό της στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων, θα δηλώσει μιλώντας στην κάμερα:

Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever”.

Υπενθυμίζεται, ότι η γνωστή ηθοποιός έχει σχέση με τον John Lygnos που είναι μουσικός. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια Ελισάβετ Σπανού, μετά το παιχνίδι αναμένεται να βγάλουν μαζί δίσκο.

“Δεν ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Δεν είναι στο χέρι μου, είναι στην καρδιά μου. Τι να κάνω; Δεν το μετανιώνω κιόλας”, ακούμε τον Γιώργο Κατσαούνη να λέει στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας (10/01).

Απόψε, θα δούμε επίσης ένα δυνατό αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, εδώ η χαμένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει έναν παίκτη προς αποχώρηση, μετά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Survivor 5: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (10/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα