Survivor 5: Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Survivor 5: Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Τρεις νέοι παίκτες "εισβάλλουν" στο Survivor 5 και θα τους δούμε στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου. Ποια παίκτρια αναμένεται να προστεθεί στους Διάσημους τη Δευτέρα.

Νέες προσθήκες θα έχουμε στο Survivor 5 εντός των επόμενων ημερών, ενώ κάποιοι από τους παίκτες που αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απώλειες, τόσο μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Βαλάντη χθες, όσο και μετά τις μαζικές αποχωρήσεις από τους Μαχητές λόγω θεμάτων υγείας.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο Survivor 5 σύντομα είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είναι στο νησί εδώ και μέρες ενώ θα μπει στην ομάδα των Διασήμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day”, το δεύτερο πρόσωπο που θα μπει στους Διάσημους του Survivor 5, είναι η 24χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Επίσης, μαζί τους θα μπει και ένας ακόμη παίκτης που θα πάει στους Μαχητές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δούμε τους παραπάνω καινούργιους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor 5 στα επεισόδια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως το προσεχές διάστημα “εισβάλλει” στο Survivor 5 και η Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία είχαμε δει και πέρυσι αλλά έφυγε λόγω προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δική της είσοδος θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα