Survivor – Αλέξης Παππάς: “Με την Αλέσια γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός mall”

Survivor – Αλέξης Παππάς: “Με την Αλέσια γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός mall”
Ο Αλέξης Παππάς στο Dot. Glomex

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης του "Survivor 4" Αλέξης Παππάς περιέγραψε τον κινηματογραφικό τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη σύντροφό του, Αλέσια.

Στην εκπομπή “Dot.” φιλοξενήθηκε την Κυριακή (30/05) ο Αλέξης Παππάς, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “Survivor 4”, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά και το πώς γνωρίστηκε με τη σύντροφό του Αλέσια.

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης του “Survivor 4” δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τη στάση που κράτησε στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιους χαρακτηρισμούς που είχε κάνει προς τους συμπαίκτες του.

“Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα ή έκανα μέσα στο παιχνίδι. Έχω πει κάποιους χαρακτηρισμούς, όπως το “καρκίνωμα”, που έχω εξηγήσει ότι για μένα σημαίνει κάποιο ξένο σώμα. Όσο για το “σάπια ντομάτα”, απλώς μου ήρθε, ήταν αυθόρμητο. Είχα περάσει μεγάλο πόλεμο και προσπαθούσα να αμυνθώ μόνος μου. Τρεις φορές ήμουν υποψήφιος και όταν έμεινα, θεώρησα ότι ο κόσμος με εγκρίνει. Κάποιες φορές ξεπέρασα τα όρια, αλλά έβλεπα μέχρι ότι το κοινό δεχόταν αυτά τα όρια”, είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αλέξης Παππάς, αναφέρθηκε στον κινηματογραφικό τρόπο με τον οποίο γνώρισε την Αλέσια, στις σκάλες ενός mall στο Μονακό, περιγράφοντας:

“Είχα πάει ταξίδι στο Μονακό και στις σκάλες ενός mall αυτή πήγαινε κάτω, εγώ πήγαινα πάνω και την είδα. Άφησα κάποια πράγματα που κρατούσα και έτρεξα πίσω της. Την σταμάτησα στα 100 μέτρα, της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και ότι είναι πολύ όμορφη και ότι μου έκανε εντύπωση. Εγώ έφυγα την επόμενη μέρα, κρατήσαμε επαφή όταν γύρισα στην Αθήνα. Λέγαμε να βρεθούμε, μετά ήρθε ο κορονοϊός και μετά το “Survivor 4″. Από τότε, την ξαναείδα τώρα που πήγαμε στο Ντουμπάι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα