Survivor All Star: Τα αστρονομικά ποσά των παικτών – SMS “Πολιτικής Προστασίας” από την παραγωγή

Survivor All Star: Τα αστρονομικά ποσά των παικτών – SMS “Πολιτικής Προστασίας” από την παραγωγή
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Τα ποσά που ζητούν οι υποψήφιοι παίκτες του "Survivor All Star" και το αιφνιδιαστικό μήνυμα που δέχτηκαν από την παραγωγή.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο “Survivor All Star”, αποκαλύπτοντας τα ποσά που ζητούν οι υποψήφιοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Και να έχω υπογράψει για το Survivor All Star δεν θα το έλεγα, δεν επιτρέπεται από την παραγωγή», δήλωσε αρχικά η ίδια.

Στη συνέχεια, η νεαρή δήλωσε πως γνωρίζει ορισμένους που έχουν “κλειδώσει” για το παιχνίδι, οι οποίοι «δεν θα είναι οι καλύτεροι αγωνιστικά, απλά ήταν καλοί στο ριάλιτι…»

«Τα 5.000 ευρώ δεν είναι λίγα και κάποιοι ζητάνε παραπάνω. Θα πω ότι είναι αχαριστία. Έχουμε μπερδευτεί. Εγώ κοίταξα με το που βγω από το παιχνίδι να βρω δουλειά», συμπλήρωσε, αναφορικά με τα αστρονομικά ποσά που υπάρχουν στο “τραπέζι”.

Survivor All Star: Τα ποσά που ζητούν για να μπουν στο ριάλιτι

Την ίδια ώρα, ένα SMS τύπου “Πολιτικής Προστασίας” φαίνεται πως δέχτηκαν τις τελευταίες ώρες από την παραγωγή οι υποψήφιοι “Survivors”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Katerina”, οι “μνηστήρες” του Ατζούν δέχτηκαν ένα μήνυμα στο κινητό τους, στο οποίο ερωτώνται ποιο είναι το νούμερο μαγιό, ρούχων και παπουτσιών τους και ποιο το αγαπημένο τους άθλημα.

Survivor All Star: Το μήνυμα της παραγωγής στους παίκτες

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα