Survivor – Ασημακόπουλος: “Πυροβολεί” τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν τον ημιτελικό

Survivor – Ασημακόπουλος: “Πυροβολεί” τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν τον ημιτελικό

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρησή του από το "Survivor 4". Αποκάλυψε τι συνέβη με τον Ηλία Μπόγδανο και τους "amigos". Τι είπε για Σάκη - Μαριαλένα.

Την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λίγο μετά την αποχώρησή του από το “Survivor 4” ένα βήμα πριν τον ημιτελικό. Μιλώντας στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στο δίδυμο Σάκης – Μαριαλένα, αλλά και στην αλλαγή συμπεριφοράς των “amigos” απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάτσω 6,5 μήνες σε αυτό το παιχνίδι, για μένα ήταν άθλος όλο αυτό”, είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη είπε:

“Μπορεί να είναι ένα είδος στρατηγικής για να πάνε παρακάτω. Ίσως να είχαν καταλάβει ότι αυτό αρέσει στον κόσμο, ο έρωτας και το love story. Αν είναι αληθινή η σχέση τους θα φανεί όταν κλείσουν οι κάμερες. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι που λέγεται “Survivor”. Ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους, ξέρει πώς να πλησιάσει”.

“Τον Κόρο τον λατρεύω, είναι ένα παιδί που ξεκινήσαμε μαζί, κράτησε 6,5 μήνες. Ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα, μας έβαλαν να κοιμηθούμε μαζί στο ξενοχοδείο”, δήλωσε, αναφέροντας πως θέλει τον Γιώργο Κορόμι για νικητή του “Survivor 4”.

Όσο για τον Ηλία Μπόγδανο και το γιατί άλλαξε η συμπεριφορά τους απέναντί του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε:

“Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Ο Ηλίας με τον Σάκη τα πάει πάρα πολύ καλά όπως έχουμε δει, τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Εκεί είχαμε πειραχτεί εμείς. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είδαμε τη συμπεριφορά του να αλλάζει και να πλησιάζει τον Σάκη. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των “amigos”, πλησίασε τον Σάκη. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Θεωρώ ότι είναι στρατηγική για να πάει παρακάτω, είναι διπλωματικός. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στενοχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα