Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ασημακόπουλος - Survivor 4 glomex

Το χρηματικό πόσο που έλαβε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την παραμονή του στο Survivor θα μοιραστεί σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκλόνισε τους τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/6) του Survivor 4, καθώς αποκάλυψε πως έχει χάσει τον αδερφό του από παιδικό καρκίνο.

“Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική”, είπε ο ίδιος.

Survivor: Η συγκινητική αποχώρηση του Ασημακόπουλου

Στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής (27/6), το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά, καθώς αυτή ήταν η τελευταία αποχώρηση του παιχνιδιού για φέτος. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορόμι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Ασημακόπουλος: Θα δωρίσω τις απολαβές μου σε ιδρύματα

Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του, ο παίκτης μίλησε για τα συναισθήματα που του χάρισε η εμπειρία του Survivor, ενώ αποκάλυψε πως το χρηματικό πόσο που έχει λάβει από την παραμονή του στο ριάλιτι θα δωριστεί σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

“Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ασημακόπουλος: Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε στο Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους πιο παλιούς παίκτες μέσα στο Survivor και κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο επιχειρηματίας λάμβανε 1000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ παρέμεινε στο παιχνίδι για 26 εβδομάδες συν τις 5000 μπόνους που έδωσε ο Ατζούν, με αποτέλεσμα το ποσό που συγκέντρωσε να φτάνει τις 31 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αυτό, όπως αποκάλυψε, θα δωριστεί σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα