Survivor: Έπαθε γυναίκα-αντιπρόσωπο η Ελευθερίου – “Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος”

Survivor: Έπαθε γυναίκα-αντιπρόσωπο η Ελευθερίου – “Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος”
Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star Glomex

"Μαϊμού-προφεσόρ" και όχι μόνο, χαρακτήρισε η Ελευθερία Ελευθερίου τον Σπύρο Μαρτίκα, κατά τη διάρκεια ενός απίστευτου ξεσπάσματος στο Survivor All Star. Τι αποκάλυψε για τον συμπαίκτη της.

Συνεχίζονται οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, ενώ τα πράγματα στην Κόκκινη ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά, όπως φάνηκε στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (07/03) στον ΣΚΑΙ.

Μετά από τον πρόσφατο καβγά τους στο συμβούλιο, η Ελευθερία Ελευθερίου εμφανίστηκε έξαλλη και έριξε τα “πυρά” της εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, παρουσιάζοντάς τον ως έναν πονηρό άνθρωπο, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της.

Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, κακός διπλωμάτης, που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε, για να κερδίσει συμπάθειες και μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άντρας για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Απείλησε ότι “αν με ψηφίσετε, θα δείτε τι θα πάθετε”. Και την προηγούμενη βδομάδα δεν βγήκε υποψήφιος. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου, για να σε δω μαζί μου στον τάκο”, ανέφερε, εξηγώντας τον λόγο που τον ψήφισε.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε, “εξαπολύοντας” μια σειρά από χαρακτηρισμούς κατά του Σπύρου Μαρτίκα και θυμίζοντας την… γυναίκα-αντιπρόσωπο, την καλτ φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης από την παλιά εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

“Είναι το μεγαλύτερο αγκάθι αυτή τη στιγμή και ο άνθρωπος που έφερε την μεγαλύτερη αναστάτωση. Δεν έχω κανένα λόγο να μπω εδώ μέσα και να χτυπήσω κανέναν. Αν ο Σπυράκος θέλει να με λασπώνει για να κερδίσει μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, δεν θέλω εγώ να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει, είναι αδίστακτος, δειλός και ανακατώστρας. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει, που ξέρω, πάνω σε έναν άνθρωπο. Λέγεται Σπύρος Μαρτίκας“, είπε.

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να διώξει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μέσω της ίδιας. “Ο Σπύρος προσπαθεί αυτή τη στιγμή να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τα έχει κάνει μαντάρα. Είναι εξαφανισμένος με τον Μπάρτζη όλη μέρα με τον Μπάρτζη. Βλέπω μία Σταυρούλα μία εδώ και μία εκεί, έχει πάει και έχει κολλήσει μαζί τους. Δεν με ενδιαφέρει παντελώς. Ο Μαρτίκας με χρησιμοποίησε για να διώξει τον Μάριο Πρίαμο. Μην κοροϊδευόμαστε “μαϊμού-προφεσόρ” μου, ο Μάριος είναι πολύ δυνατός. Τον φοβούνται“.

Survivor: Το ξέσπασμα της Ελευθερίου για τον Μαρτίκα

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα