Survivor: Καζάνι που βράζει οι Μπλε – Οι αποκαλύψεις του Εμμανουήλ για όσα του είπε ο Άρης για εκείνον και τη Σοφιάννα

Survivor: Καζάνι που βράζει οι Μπλε – Οι αποκαλύψεις του Εμμανουήλ για όσα του είπε ο Άρης για εκείνον και τη Σοφιάννα
Survivor glomex

Ημέρα αγωνίας για την ομάδα των Μπλε αφού στο αποψινό Συμβούλιο ένας από τους παίκτης της ομάδας θα αποχωρήσει οριστικά από το reality. Στο στόχαστρο ο Άρης Σοϊλέδης.

Η ένταση και οι ανατροπές δεν έλειψαν ούτε από το επεισόδιο της Τετάρτης (04/05) του Survivor με τις σχέσεις των παικτών της Μπλε ομάδας να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Οι Μπλε μπορεί να κέρδισαν χθες το αγώνισμα του επάθλου επικοινωνίας και να έγιναν για λίγο ξανά ομάδα, ωστόσο δεν έλεψαν τα “καρφιά”, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να σχολιάζει πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει εμμονή με τον Τάκη Καραγκούνια, γιατί όπως είπε “ενώ στην επικοινωνία είχε ένα όμορφο μήνυμα από τους γονείς του, αντί να ασχοληθεί εκείνα τα πέντε λεπτά με αυτό και να δώσει ένα όμορφο μήνυμα στους γονείς του και να το ευχαριστηθεί, απευθύνθηκε στον Τάκη”.

Σειρά είχε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος “έριξε λάδι στη φωτιά” αποκαλύπτοντας πως ο Άρης Σοϊλέδης του είχε πει πως παρακολουθεί από κινητό όλες τις προσωπικές συνεντεύξεις που δίνει ο ίδιος -ενώ βρίσκονται στο Survivor- αναφορικά με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, καλώντας τον μάλιστα να “μαζέψει” τις δηλώσεις του για να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τη σύντροφό και μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά.

“Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που βλέπω και αυτά που πιστεύω και πραγματικά νομίζω ότι έχει κάνει σαν τα μούτρα του τον Γιώργο, ο οποίος έχει έπαρση και πιστεύει και εκείνος ότι είναι ηγέτης και μιλάει πολύ ειρωνικά κάποιες φορές. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους θα υπάρξει ποινή και είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν παίζει καθόλου δίκαιο παιχνίδι. Δεν του αξίζει να έχει τη θέση που έχει εδώ μέσα και σίγουρα δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό. Θα πρέπει να βγει εκτός”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η συγγνώμη μάλιστα του Άρη Σοϊλέδη για την παραβίαση του κανονισμού και την επικοινωνία με τον έξω κόσμο δεν έχει καταφέρει να πείσει τους συμπαίκτες του, αφού όπως είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, την είπε για τα μάτια του κόσμου και με την πρώτη ευκαιρία θα κάνει ξανά το ίδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα