Survivor: Λαϊκό προσκύνημα για τον Ντάνο. Η αγωνία στα ύψη

Survivor: Λαϊκό προσκύνημα για τον Ντάνο. Η αγωνία στα ύψη

Ανοίγουν θερινό σινεμά για τον ημιτελικό του Survivor στην Σκιάθο. Στο πόδι όλο το νησί. Το τελευταίο αγώνισμα της χρονιάς (Vid)

Όλη η Σκιάθος στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Σκιάθος έχει γεμίσει με αφίσες του ημιτελικού ο οποίος θα προβληθεί στο θερινό σινεμά με εισιτήριο 5 ευρώ με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου και στην τοπική ομάδα μπάσκετ. Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουλίου, την ημέρα του ημιτελικού.

 

Την Κυριακή το βράδυ ένας παίκτης θα πάρει τη δεύτερη ασυλία και θα βρεθεί μαζί με τον Μάριο απευθείας στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας παίκτης θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας. Επομένως, σε αυτό το σημείο θα παραμείνουν οι δύο με τις ασυλίες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό και άλλοι δύο.

Με νέα ψηφοφορία τη Δευτέρα, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει. Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. O τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση. Σημειώνεται πως τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές ημέρες.

Δείτε εδώ τα στατιστικά νικών των παικτών στα οποία προηγείται ο Ντάνος.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου για το τελευταίο αγώνισμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα