Survivor: Ο Αγόρου, ο Τσίλης και το “ντεμέκ” ολυμπιακό πνεύμα

Survivor: Ο Αγόρου, ο Τσίλης και το “ντεμέκ” ολυμπιακό πνεύμα
Νικόλας Αγόρου και Γιάννης Τσίλης σε αγώνα επάθλου στο Survivor 2 Survivor Greece

Ένταση στο reality επιβίωσης όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα, Νικόλας Αγόρου και Γιάννης Τσίλης συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να σταματήσει ο αγώνας - Το fair play και το... ολυμπιακό πνεύμα που πήγε "περίπατο".

Οι Μαχητές επικράτησαν με 10-7 των Διασήμων στον αγώνα επάθλου του Survivor που προβλήθηκε την Δευτέρα το βράδυ.

Στα τελευταία run του αγωνίσματος, αντίπαλοι στο αγώνισμα είναι ο Γιάννης Τσίλης και ο Νικόλας Αγόρου. Λίγο πριν τον τελικό στόχο και ενώ πλησιάζουν με πολύ μικρή διαφορά στο σημείο όπου πρέπει να ανέβουν σε έναν στύλο προκειμένου να πάρουν μια ακόμη μπάλα, μπερδεύτηκαν, με αποτέλεσμα ο Τσίλης να βρεθεί στο έδαφος και ο παίκτης τον Μαχητών να διαμαρτύρεται πως ο αντίπαλός του τον τράβηξε με κίνδυνο να τον ρίξει.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ζητά από τους παίκτες να τοποθετηθούν μετά το τέλος του αγώνα και να προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Από την πλευρά του ο Αγόρου υποστήριξε πως προπορεύτηκε και ο αντίπαλός του τον τράβηξε, με τον Τσίλη να ισχυρίζεται ότι ήταν ο πρώτος που απωθήθηκε. Τον έσπρωξε δηλαδή ο Αγόρου με κίνδυνο να χτυπήσει.

Για το περιστατικό μίλησαν κατ’ ιδίαν και οι δύο ομάδες, κάθε μια από τις οποίες πήρε το μέρος του συμπαίκτη της.

Σε κάθε περίπτωση, νικητές στο αγώνισμα αναδείχτηκαν οι Μαχητές. Το έπαθλο ήταν scuba diving που απόλαυσαν οι Μαχητές ενώ αμέσως μετά γεύτηκαν χοτντογκ, κλαμπ σάντουιτς και χάμπουργκερ.

Δύο στα δύο για τους Μαχητές

Η ημέρα όμως είχε διπλό αγώνισμα και διπλό έπαθλο. Έτσι, ακολούθησε ένα Mini game όπου και πάλι οι Μαχητές ήταν οι νικητές και έφαγαν παστίτσιο. Στο συγκεκριμένο αγώνα μπόρεσε να συμμετάσχει και ο Πάνος αφού δεν είχε τρέξιμο, αλλά στόχο. Οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν μια μπάλα, η οποία αφού κάνει “γκελ” σε τρεις επιφάνειες διαδοχικά, να καταλήξει στο καλάθι.

Οι Μαχητές επικράτησαν και εδώ με σκορ 10-5 και απόλαυσαν ένα κομμάτι μουσακά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα