Survivor: Ο Ασημακόπουλος “ξεσκέπασε” το σχέδιο Μαριαλένας – Σάκη

Survivor: Ο Ασημακόπουλος “ξεσκέπασε” το σχέδιο Μαριαλένας – Σάκη
Ασημακόπουλος - Survivor 4 glomex

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστήριξε ότι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν σχεδιάζει να μπουν μαζί στο Survivor και πως κάνουν "θέατρο".

Η προσθήκη του Σάκη Κατσούλη, πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4 έχει ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου και το πρώην ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούν ότι ο νεαρός επιχειρηματίας μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη γοητευτική γυμνάστρια, παρόλο που εκείνη έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (13/6) ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μια ρομαντική εξομολόγηση προς τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Συγκεκριμένα, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε την παίκτρια υποψήφια προς αποχώρηση, ο Σάκης θέλησε να μπει εκείνος στον “τάκο” για να τη προστατέψει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θυμήθηκε πως όταν εκείνος μπήκε στο παιχνίδι, εκείνη τον έβριζε, δηλώνοντάς του ότι το έχει μετανιώσει.

“Το ξέρεις όταν είχες έρθει πριν τέσσερις πέντε μήνες ότι είχα πάθει σοκ και σε έβριζα;», είπε η ίδια στο νεαρό.

“Όταν ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι είχα πάθει ένα σοκ. Τον έβριζα όπου στεκόμουν. Δεν ήθελα με τίποτα να είναι στο παιχνίδι. Και τώρα φτάσαμε στο σημείο που το Survivor μας έφερε τόσο κοντά που ήρθε η στιγμή να θέλει να πάρει και τη θέση μου στον τάκο. Κάτι το οποίο πραγματικά με εξέπληξε. Ο Σάκης έβγαλε έναν λόγο δικό του στο Συμβούλιο και πραγματικά δεν είχα ιδέα. Με γοήτευσε ο Σάκης μπορώ να πω, για άλλη μια φορά μου έδειξε ότι νοιάζεται για μένα και εντάξε.. Μπράβο ήθελε να βγει μπροστά σαν άντρας να υπερασπιστεί το σπίτι του”, δήλωσε στην κάμερα η παίκτρια.

Την ίδια ώρα, για “καλοστημένο σχέδιο” κάνει λόγο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αναφέροντας στην κάμερα πως Σάκης και Μαριαλένα είχαν σχεδιάζει να μπουν μαζί στο ριάλιτι και πως προσπαθούν να τους ξεγελάσουν.

Το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο. Της ήρθε ουρανοκατέβατο όλο αυτό, απλά γελάω. Δε γίνεται να μας περάσουν για χαζούς αυτά τα δύο παιδιά, δήλωσε στην κάμερα ο νεαρός fashion designer.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα