Survivor: Όλοι εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ – “Ήρθα για να αφήσω ιστορία” απαντά

Survivor: Όλοι εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ – “Ήρθα για να αφήσω ιστορία” απαντά

Έξαλλη η μπλε ομάδα του Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. "Θα μείνω μέχρι το τέλος και ας είμαι με τη χειρότερη ομάδα" διατείνεται ο παίκτης.

Γεμάτο ένταση και το αποψινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες της μπλε ομάδας να στρέφονται σύσσωμοι κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά και τη χθεσινή ψηφοφορία όπου τον έθεσε ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

“Χθες με ψήφισαν όλοι. Και οι 8, παμψηφεί. Πόσο σίγουρος ήμουν θέε μου, όπως και την πρώτη φορά. Πραγματικά ήρθα για να αφήσω ιστορία. Και να κάνω τη δική μου σχολή στο ελληνικό survivor. Πεινάω, είμαι βρόμικος, δεν έχω το σκυλάκι μου, την κορούλα μου, την μαμάκα μου, τους φίλους μου, το κινητό μου, το κρεβάτι μου. Μου λείπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Είμαι στη ζούγκλα και κοιτάω τα δέντρα και λέω ρε φίλε τι τους έχω φταίξει; Αγάπη τους έδωσα.

Τους κάνω μαλλιά, μασάζ, τους τραγουδάω, τους μαγειρεύω. Τόση κακία απέναντι μου; Ναι φίλε, υπάρχει κακία και ζήλια γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές στα ψέματα, τα οποία λένε και στο τηλεοπτικό κοινό και σε εμένα και δεν γουστάρω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά θα μείνω μέχρι το τέλος και ας είμαι και με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι πολύ άτυχος. Θα παραμείνω, θα βάλω τα δυνατά μου, θα ανταπεξέλθω γιατί έχω έρθει με σκοπό εδώ πέρα, να βοηθήσω την οικογένεια μου και δεν θα φύγω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα