Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία
Facebook / Survivor Greece

Ακόμα μία δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο.

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το αποψινό Survivor, με το επεισόδιο της Τετάρτης να επιφυλάσσει νέες εντάσεις, ανατροπές αλλά και δυνατές μονομαχίες.

Η κόντρα των μπλε με τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, μετά τον καβγά του με την Βρισηίδα να στρέφεται κατά της Ασημίνας. “Είσαι ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχω υποστεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητα και την ηθική μου υπόσταση εδώ μέσα”, λέει στο συμβούλιο του νησιού με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Μάλιστα, η αντιπαράθεσή τους θα γίνει ακόμα πιο έντονη όταν η Ασημίνα ξεσπάσει λέγοντας ότι σε κάθε συμβούλιο ο πρώτος, ασχολείται μαζί της.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε έναν πολύ σημαντικό και απαιτητικό αγώνα, διεκδικώντας την τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Κόκκινοι και Μπλε θα βρεθούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, όπου οι απαιτήσεις θα είναι πάρα πολύ μεγάλες. Υπενθυμίζεται πως, μετά την αλλαγή των κανονισμών, πλέον οι δύο ομάδες δίνουν τρεις αγώνες ασυλίες. Την πρώτη ασυλία πήραν οι Μπλε και τη δεύτερη οι Κόκκινοι.

Στο αποψινό επεισόδιο, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, την ασυλία κερδίζουν οι Μπλε.

Να σημειωθεί, τέλος, πως υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε και η Βρισηίδα Ανδριώτου από τους Κόκκινους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version