Survivor – Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” αυτή την εβδομάδα – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι

Survivor – Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” αυτή την εβδομάδα – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι

Μεγάλη μάχη αυτή την εβδομάδα στην κάλπη του Survivor 4. Ποιοι θα "κονταροχτυπηθούν" και σε ποια ομάδα αναμένεται να αλλάξουν οι ισορροπίες.

Ισχυρή μονομαχία προμηνύεται στην ψηφοφορία του Survivor 4 αυτή την εβδομάδα, καθώς, σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο μόνο “αδιάφορα” δεν είναι.

Μετά τον Τριαντάφυλλο που ψηφίστηκε για 8η φορά από τους συμπαίκτες του, αναμένονται δύο ακόμη “ηχηρά” ονόματα δίπλα του, όπου οι τρεις τους θα “κονταροχτυπηθούν” στην κάλπη, με έναν εξ αυτών να αποχωρεί.

Τι σημαίνει ο αριθμός “τρία” των υποψηφίων βάσει των spoiler που έχουν διαρρεύσει; Ότι φυσικά, μετά την ήττα των κόκκινων στο αγώνισμα της Δευτέρας, θα έρθει ακόμα μία σε αυτό της Τρίτης, αφού σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε νίκη των μπλε, οι υποψήφιοι θα ήταν τέσσερις.

Αν συνυπολογίσουμε και τα ονόματα των υποψηφίων, τότε καταλαβαίνουμε πως οι ισορροπίες θα αλλάξουν, είτε σε αγωνιστικό είτε σε επίπεδο “υποομάδων”.

Κι αυτό διότι, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως “Μισθοφόρος” από το Survivor του 2017, οι δύο νέοι υποψήφιοι θα είναι οι Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν την υποψηφιότητα του πρώτου να προκύπτει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας και του δεύτερου μετά από υπόδειξη του Σάκη Κατσούλη που έχει την ατομική ασυλία.

Συνεπώς, όποιο πρόσωπο κι αν αποχωρήσει μεταξύ των Τριαντάφυλλου, Παππά και Ασημακόπουλου θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στην κόκκινη ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξη Παππά, πράγμα που δεν ισχύει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έχει “συστρατευτεί” με την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα. Μένει να δούμε αν τα spoiler θα επιβεβαιωθούν και πώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες από το πρόσωπο που θα “χαιρετήσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα