Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία
Survivor 5 ΣΚΑΙ

Τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας διεκδικούν απόψε οι δύο νέες ομάδες του Survivor. Ποιοι θα κερδίσουν και ποιοι θα πρέπει να ψηφίσουν προς αποχώρηση ένα συμπαίκτη τους.

Τις νέες τους ομάδες προσπαθούν να συνηθίσουν οι παίκτες του Survivor, ενώ απόψε, Δευτέρα (21/03) αναμένεται ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο στον ΣΚΑΙ.

Οι σχέσεις των παικτών τόσο στη Μπλε όσο και στην Κόκκινη ομάδα είναι τεταμένες, μετά το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια και τον Στάθη Σχίζα που παρακολουθήσαμε στον χθεσινό αγώνα.

Τη νίκη είχαν πάρει οι Μπλε, με τους Κόκκινους να βγάζουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος είναι τραυματισμένος, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης κέρδισε την ατομική ασυλία.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, θα δούμε τις δύο ομάδες να ρίχνονται ξανά στη “μάχη”, συμμετέχοντας σε ένα απαιτητικό αγώνισμα με κυρίαρχο το υγρό στοιχείο και διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η νέα Κόκκινη ομάδα πρόκειται να κερδίσει τον αγώνα και έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα προέρχονται και από τις δύο πλευρές.

Εκτός από την ψηφοφορία, μένει να δούμε και ποιον παίκτη της ομάδας του θα υποδείξει αφενός ο Γιώργος Κατσαούνης και αφετέρου εκείνος/η που θα κερδίσει τη νέα ατομική ασυλία μετά την ήττα.

Οι φιλίες δοκιμάζονται και οι υποψηφιότητες ξαφνιάζουν…

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (21/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα