Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Κόκκινοι και Μπλε βάζουν τα δυνατά τους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Ένα ακόμη συναρπαστικό αγώνισμα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (17/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι δύο ομάδες, μετά το πάρτι και τον ξέφρενο χορό, πλέον βρίσκονται στην ίδια παραλία και πρέπει να συμβιώσουν όλοι μαζί.

Από σήμερα ξεκινούν και πάλι τα δύσκολα για τους παίκτες, μιας και θα αγωνιστούν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο θα αλλάξει ξανά τις ισορροπίες. Οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στο τέλος του επεισοδίου, θα παρακολουθήσουμε το Συμβούλιου του Νησιού, από το οποίο θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα ποσοστά των παικτών, με την αγωνία για κάποιους να είναι στα ύψη.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (17/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα