Survivor: Τι αυτοκίνητο κέρδισε ο Βασάλος και σε ποιον θα το δώσει

Survivor: Τι αυτοκίνητο κέρδισε ο Βασάλος και σε ποιον θα το δώσει

Ο Βασάλος ήταν ο νικητής του SUV. Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για το τελευταίο αγώνισμα πριν τον ημιτελικό

Το έπαθλο του κουίζ του Survivor θύμισε την τουρκική εκδοχή του show, καθώς ο νικητής, όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης, θα κέρδιζε ένα αυτοκίνητο.

“Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις” είπε στους διαγωνιζόμενους ο παρουσιαστής αποκαλύπτοντας πως οι ερωτήσεις που θα δέχονταν θα είχαν σχέση με τις μητέρες τους.  Στην ουσία οι παίχτες κλήθηκαν να βρουν τις απαντήσεις που έδωσαν οι μαμάδες τους σε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 11 σωστές απαντήσεις και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 9 ήταν οι δύο που πέρασαν στον τελικό. Εκεί, έπρεπε με κλειστά τα μάτια να κάνουν μια συγκεκριμένη διαδρομή και να τοποθετήσουν κάποιους αριθμούς σε έναν πίνακα.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 3-2 στις νίκες. Ο ίδιος όμως αποκάλυψε ότι δεν θα κρατήσει το αυτοκίνητο και θα το χαρίσει στην μητέρα του. Μάλιστα, όπως είχε πει νωρίτερα, στο παρελθόν δεν έκανε ποτέ δώρα στη μητέρα του.

Ο Βασάλος κέρδισε συγκεκριμένα ένα 1,6 λίτρων Peugeot 3008 BlueHDi. Είναι το όχημα που ψηφίστηκε ως αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2017, στις 6 Μαρτίου.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παρακάτω:

Κινητήρας: 1.560 cc

Ισχύς: 120 PS/ 3.500 rpm

Ροπή: 30,5 kgm/ 1.750 rpm

Μετάδοση: Στους εμπρός τροχούς

Επιτάχυνση 0-100 km: 11,2 sec

Τελική ταχύτητα: 189 km/h

Μικτή κατανάλωση (/100 km): 6,5 lt (δοκιμής)

Εκπομπές CO2: 111 gr/km

Κιβώτιο: Χειροκίνητο 6 σχέσεων

Βάρος: 1.375 kg

Διαστάσεις Μ/Π/Υ: 4.447/1.841/1.624 mm

Χώρος αποσκευών: 591 lt

Τέλη κυκλοφορίας: 109 ευρώ

Τιμή: Από 29.400 ευρώ.

Εύστοχο tweet παρακάτω:


Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Όπως είπε ο παρουσιαστής, οι ασυλίες θα κρίνουν και την πρόκριση, απευθείας των δύο παικτών που θα τις κατακτήσουν, στα ημιτελικά. Οι τρεις που θα απομείνουν θα τεθούν αυτόματα υποψήφιοι για αποχώρηση και θα φύγει αυτός που έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους στην 24ωρη ψηφοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα