Survivor – Trailer: “Μάχη” για την ασυλία εν μέσω… θεομηνίας

Survivor – Trailer: “Μάχη” για την ασυλία εν μέσω… θεομηνίας
Survivor - Σάκης Κατσούλης Ηλίας Μπόγδανος

Το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας περιμένει την τελική πεντάδα του Survivor 4 και οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με μία βιβλική καταστροφή στον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας περιμένει τους πέντε εναπομείναντες παίκτες του Survivor 4, με τους “Amigos” να είναι αποδυναμωμένοι μετά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το Συμβούλιου της Κυριακής (20/6).

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας τον Ηλία Μπόγδανο, τον Γιώργο Κόρομι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι αγωνίζονται για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού, ο νικητής θα υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Μόνο μία αποχώρηση έχει απομείνει μέχρι τον τελικό του Survivor, η οποία μάλιστα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Έπειτα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα φύγουν οι από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα