Survivor Trailer: Ο Άρης Σοϊλέδης απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση – “Θέλω να φύγω τώρα”

Survivor Trailer: Ο Άρης Σοϊλέδης απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση – “Θέλω να φύγω τώρα”
Άρης Σοϊλέδης στο Survivor Glomex

Σοκ θα επικρατήσει στο συμβούλιο του αποψινού Survivor. Μετά από καβγά του με τον Τάκη Καραγκούνια, ο Άρης Σοϊλέδης θα σηκωθεί όρθιος και θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Γεμάτο εντάσεις και συναρπαστικές στιγμές αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) στον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Κατσαούνης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εκφράζει την απογοήτευσή του προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε.

“Απ’ την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω την ψήφο μου. Δεν έχει φιλικό επίπεδο. Κοιτάει να φτάσει τελικό με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνωμοσία με τους υπόλοιπους”, λέει ο παίκτης.

“Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί… Και μετά τον καρφώνεις πισώπλατα”, αναφέρει με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, οι παίκτες “ρίχνονται” ξανά στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ κατά τη διάρκει του αγωνίσματος θα έχουμε δύο τραυματισμούς: της Τζο Μαριδάκη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, ανταλλάζοντας κατηγορίες και βαριές κουβέντες.

Μετά από τις έντονες συζητήεις τους, ο Άρης Σοϊλέδης σηκώνεται όρθιος, λέει “Εγώ θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα!” και αποχωρεί από τν χώρο του ceremony.

Survivor: Δείτε το trailer της Μεγάλης Δευτέρας (18/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα