Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο – Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο – Αυτό είναι το φινάλε της σειράς
Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα mega tv

Με μια μεγάλη αποκάλυψη και έναν επεισοδιακό γάμο ρίχνει "αυλαία" απόψε η επιτυχημένη σειρά του Mega "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα". Όσα θα παρακολουθήσουμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” έρχονται απόψε στις 21.00 στο Mega με το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς. Μια αλήθεια βγαίνει στο φως, το τέλος θα είναι για όλους λυτρωτικό και ένας γάμος θα γίνει με γλέντι τρικούβερτο…

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Όλα τα προβλήματα έρχονται και πνίγουν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που έχουν να κάνουν άμεσα η έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή. Ότι οι συμπέθεροι τους είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δυο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες.

Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνομωσιών, συνδυάζουν την απέλαση των συμπέθερων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα. Με την πίεση της Λίζας να συντομεύσουν τον γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στη Πένη, ότι είναι ερωτευμένη με τον λόρδο η κατάσταση ξεφεύγει.

Όλοι μπαίνουν σε μια φάση εξομολογήσεων αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά η λύση που θα δοθεί είναι μια. Να πουν όλοι την αλήθεια. Μιαν αλήθεια που οδηγεί προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο τρικούβερτο. Να μας ζήσουν και στα δικά τους οι ανύπαντροι.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το trailer του τελευταίου επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα