Τελικός Bachelor: Οι γονείς του Παναγιώτη “ανέκριναν” τη Βίβιαν και τη Νικολέτα

Τελικός Bachelor: Οι γονείς του Παναγιώτη “ανέκριναν” τη Βίβιαν και τη Νικολέτα

Οι δύο κοπέλες δέχτηκαν διάφορες ερωτήσεις, ακόμη και άβολες, από τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου στον μεγάλο τελικό του "Bachelor".

Η Βίβιαν και η Νικολέτα βρίσκονται μια ανάσα πριν μάθουν ποια από τις δύο θα επιλέξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στον αποψινό τελικό του “Bachelor” για να συνεχίσει μαζί της τη ζωή του.

Ο μεγάλος τελικός του “Bachelor” θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Έλληνα Bachelor για την οποία μιλάει πολλές φορές με όμορφα λόγια και νοσταλγική διάθεση.

Η Βίβιαν και η Νικολέτα θα του πουν απόψε το “Σ’ αγαπώ”, ενώ εκείνος θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια θα χαρίσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι, ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που θα την αναδείξει νικήτρια.

Πριν από αυτά, οι δύο κοπέλες είδαν για άλλη μια φορά τους γονείς του Παναγιώτη, αλλά αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους και να τους εκφράσουν τα συναισθήματα που έχουν για τον γιο τους.

Οι γονείς του δεν πήγαν στη βίλα, αλλά εμφανίστηκαν μέσω σκάιπ, λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας.

Βλέπω τους γονείς μου και είμαι πολύ χαρούμενος, μου έχουν λείψει πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν είναι κοντά μου να τους αγκαλιάσω. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας του πατέρα μου κράτησε την οικογένειά μου μακριά”, είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η μητέρα και ο πατέρας του Παναγιώτη, ρώτησαν τα κορίτσια διάφορες προσωπικές ερωτήσεις όπως τι μουσική ακούνε, τι σχέση έχουν με τον αθλητισμό, ποια είναι τα επαγγελματικά τους σχέδια, αλλά και τι είναι εκείνο που τους αρέσει στον Παναγιώτη.

Η ζήλεια της Νικόλ, πάντως, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, ακόμη και στη συζήτηση με τους γονείς του “Bachelor”, ενώ οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να κάνουν στα κορίτσια κάποιες άβολες και σχετικά αδιάκριτες ερωτήσεις.

Η συζήτηση με τη Βίβιαν

Η συζήτηση με τη Νικολέτα

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα